ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Σε παράσταση διαμαρτυρίας οι δήμαρχοι του ΚΚΕ


Δεν μεταφέροντο σε νέο... κατάστημα. Απλώς όταν θα χρειαστεί, οι τέσσερις δήμαρχοι του ΚΚΕ, στον επόμενο γύρο, θα αλλάξουν  στέκι... Και προς άρση παρεξηγήσεων η φωτογραφία προέρχεται από το γραφείο Τύπου του Δήμου Πατρέων.


Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών, προχώρησε σήμερα το πρωί το κλαδικό Συνδικάτο των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αττικής μαζί με προέδρους των Σωματείων.

Σύμφωνα με δελτίο ενημερωτικό που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πατρέων, απαίτησαν:

«-Την άμεση πληρωμή των συμβασιούχων με 8μηνα στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων (Καθαριότητα, κλπ) που παραμένουν απλήρωτοι σε δεκάδες Δήμους της χώρας και να τερματιστεί το καθεστώς απληρωσιάς που επεκτείνεται γιατί η τροπολογία της κυβέρνησης, που παρατείνει απλά τις συμβάσεις των 8μηνιτών μέχρι τις 31/12/2017, δεν έλυσε το πρόβλημα αλλά το διαιωνίζει..
-Την ανανέωση όλων των συμβάσεων μέχρι το τέλος του 2017 και την ταυτόχρονη μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου. Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των Δήμων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Δήμο Πατρέων έχουν προσληφθεί, το 2015 και το 2016, 64 εργαζόμενοι με 8μηνες συμβάσεις σε κρίσιμες υπηρεσίες (Καθαριότητα, Κοιμητήρια, Ηλεκτροφωτισμός) που η Δημοτική Αρχή διεκδικεί να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

Στην κινητοποίηση έδωσαν το «παρών» εκφράζοντας την έμπρακτη στήριξη τους οι εκλεγμένες Δημοτικές Αρχές με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (ΚΚΕ): Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι Δήμαρχοι της Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, και Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: