ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Για να επαναλάβει τον επιτυχημένο «Αντύπα Δρόμο»




Αντύπα Δρόμος - salos.gr. (Φωτογραφία αρχείου).



Φιλική πίεση από δρομείς και πολίτες στη Λέσχη Δρομέων και Περιπατητών ΦΑΕΘΩΝ



Έντονη φημολογία, αλλά και επιθυμία να επαναληφθεί ο περσινός αγώνας στη μνήμη του Γιώργου Αντύπα, υπάρχει ανάμεσα στους Πατρινούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του salos.gr, τόσο οι περσινοί διοργανωτές, όσο και εθελοντές που βοήθησαν στον περσινό επιτυχημένο αγώνα, δέχονται ευχάριστες πιέσεις να διοργανώσουν εκ νέου τον «Αντύπα Δρόμο», ο οποίος άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το salos.gr!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο συντονιστής της Λέσχης Φαέθων Κίμωνας Αποστολόπουλος, αλλά και άλλα μέλη της λέσχης, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με φορείς, οργανώσεις και πρόσωπα της πόλης, συζητώντας το θέμα!

Αν σε περίπτωση καταφέρουν και πάλι να διοργανώσουν αυτό τον υπέροχο αγώνα που πραγματικά άφησε εποχή στην Πάτρα από τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου, θα έχουν κερδίσει ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα στην προσφορά τους στον αθλητισμό της Πάτρας!

Άλλωστε ο «Αντύπα Δρόμος» ήταν ο πρώτος και μοναδικός πραγματικός αγώνας που προήγαγε το αίσθημα του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: