ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Αναμένεται η αποφυλάκιση του Άκη ΤσοχατζόπουλουΜε ψήφους 3 προς 2 έγινε δεκτή η αίτησή του!

Αναμένεται αποφυλάκιση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. 


Το δικαστήριο, με πλειοψηφία τριών προς δύο, έκανε δεκτή την αίτηση του πρώην υπουργού, δίνοντας αναστολή στην εκτέλεση της πρωτόδικης ποινής των είκοσι ετών με περιοριστικούς όρους, που του είχε επιβληθεί για παράνομες αμοιβές από τις προμήθειες των ΤΟΡ-Μ1 και των υποβρυχίων.

Η εισαγγελική λειτουργός, που πλειοψήφισε,  είπε στο δικαστήριο ότι ο πρώην υπουργός θα πρέπει να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, καθώς κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του.

Μετά από πολλές αιτήσεις αποφυλάκισης, που ο πρώην υπουργός εισέπραττε άρνηση τόσο από εισαγγελείς όσο και από δικαστές, είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για το αίτημα του θετική εισήγηση.

Όπως υποστήριξε η εισαγγελέας, ζητώντας από τους δικαστές να αποδεχθούν το αίτημα του πρώην υπουργού, «ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή, λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει». Ανέφερε, επίσης, ότι αν και η κατάσταση της καρδιάς του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά, ενώ είναι κρατούμενος, ωστόσο έχει σοβαρά προβλήματα υγείας που επιδρούν το ένα πάνω στον άλλο.

Κατά την εισαγγελική λειτουργό «προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε φυλακιστεί το 2012 μετά τις έρευνες που ξεκίνησαν εναντίον του, με αφορμή την υπόθεση του ακινήτου στην περιοχή της Ακρόπολης.

Το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει τους όρους με τους οποίους θα αποφυλακιστεί ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός παραμένει σε νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αττικής.

Η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Τελείωσε μια περιπέτεια για μας. Θα νοσηλευτεί και άλλο έχουμε και άλλα διαδικαστικά και δεν θα βγει ακόμα».


Με στοιχεία από newsit.gr και AΜΠΕ
Δημοσίευση σχολίου