ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Κ. Σπαρτινός: Για την προστασία των οδηγών Εστίασης



Φωτογραφία αρχείου.


Προτάσεις του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ για τη βελτίωση των σχέσεων εργασίας και την ασφάλεια των επαγγελματιών δικυκλιστών


Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας με θέμα την έρευνα των συνθηκών των τροχαίων ατυχημάτων στους επαγγελματίες δικυκλιστές, εστίασε τόσο στα θέματα ασφάλειάς τους κατά την κυκλοφορία τους στους δρόμους των πόλεων όσο και γενικότερα στις εργασιακές σχέσεις και την ασφαλιστική κάλυψη της ειδικής αυτής κατηγορίας εργαζομένων.


Στην τοποθέτησή του τόνισε τις πολλές πτυχές του θέματος που απαιτεί για την αντιμετώπισή του την συνδρομή του Υπουργείου Εργασίας και της Επιθεώρησης Εργασίας, με στόχο τον έλεγχο των σχέσεων εργασίας κια ασφάλισης των επαγγελματιών δικυκλιστών, με ειδικότερη αναφορά στους διανομείς εστίασης. Πρότεινε επίσης τη διερεύνηση της δυνατότητας έκδοσης  ειδικής άδειας οδήγησης, που θα μπορούσε να συνδυάζεται με την παροχή ειδικής εκπαίδευσης π.χ. μέσω προγραμμάτων κατάρτισης του ΟΑΕΔ, με σκοπό οι εργαζόμενοι στον χώρο αυτόν να εξοπλίζονται με τις αναγκαίες γνώσεις και πρακτική εμπειρία για να προφυλάσσονται από τον κίνδυνο των τροχαίων ατυχημάτων.


Κλείνοντας την τοποθέτησή του, αναφέρθηκε γενικότερα στο σημαντικό ρόλο που παίζουν τα προγράμματα εκπαίδευσης από το σχολείο ακόμα στην κυκλοφοριακή αγωγή  και εκτίμησε ότι ο εμπλουτισμός των προγραμμάτων αυτών με θέματα που αφορούν την λειτουργία της πόλης και την κινητικότητα μέσα σε αυτή θα αύξανε το ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: