ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Θήρα: Καθαρισμός της παραλίας Περίσσας-Περίβολου


 

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων του Εμπορείου, συλλόγων, αλλά και κατοίκων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/4/2017, στην Θήρα,  ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Περίσσας-Περίβολου, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης “Let’s do it Greece 2017”.


Μέσα σε ευχάριστη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, τα μικρά παιδιά έμαθαν για τη σημασία της ανακύκλωσης και τις βασικές αρχές της προστασίας της φύσης. Ενέργειες όπως αυτή μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο ώστε οι μαθητές να διαμορφωθούν σε ενεργούς και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους πολίτες, ιδιαίτερα μέσω της σχολικής κοινότητας.

Στους εθελοντές μοιράστηκαν γάντια, σακούλες, μικρά σνακ και άφθονα νερά. Στο τέλος της δράσης, η ΓΕΩΘΗΡΑ προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μπλουζάκια.

Με ανακοίνωσή τους, ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ ευχαριστούν όλους τους εθελοντές, φορείς, γονείς, παιδιά και ενηλίκους που συμμετείχαν και ευελπιστούν ότι όλοι μαζί θα μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον!

Πηγή: http://atlantea.news
Δημοσίευση σχολίου