ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Δήμος Πατρέων: Επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού


Δημαρχείο Πατρέων. Γαλαντόμος ο Δήμαρχος, απαιτεί για όλο το λαό! Μαθαίνω όμως ότι κάποιο χρέος εφταψήφιου αριθμού ευρώ, ανεξόφλητο από καιρού, έχει προς τη ΔΕΥΑΠ, από νερό που καταναλώνει, αλλά νοίκι για τα κτίρια της Εταιρείας λαμβάνει !


Θέλει να καταβληθούν, στους σχολικούς φύλακες, σύμφωνα με απόφαση που είχε λάβει το Δεκέμβρη του 2015!


Στο Ειρηνοδικείο Πατρών, συζητήθηκε σήμερα το αίτημα των σχολικών φυλάκων της Πάτρας, για επαναφορά της καταβολή των δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδομάτων αδείας.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό Δελτίο που απέστειλε προς τα ΜΜΕ:

«Στο Δικαστήριο παρέστησαν και στήριξαν το αίτημα των εργαζομένων, οι Αντιδήμαρχοι, Διοίκησης, Διονύσης Πλέσσας και Παιδείας, Ανδρέας Αθανασόπουλος. Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι είναι άδικη και βαθιά αντεργατική η κατάργηση των δώρων των εορτών και των επιδομάτων αδείας που αποτελούν κατάκτηση των εργαζομένων και προκαλεί σημαντική απώλεια στο εισόδημά τους».

Και υπενθυμίζει ότι: «Το Δημοτικό Συμβούλιο με την κατά πλειοψηφία απόφαση του στις 18-12-2015 στην ειδική συνεδρίαση του Σώματος για τον προϋπολογισμό του 2016, ενέκρινε την ανάκτηση όλων των μισθολογικών αποδοχών των εργαζομένων στο επίπεδο του 2009 περί ανεμπόδιστης μισθολογικής εξέλιξης, ξεπάγωμα των ωριμάνσεων, επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού».

«Απαίτησε -δε από την κυβέρνηση-  να υλοποιήσει την απόφαση και να καλύψει  τις δίκαιες  διεκδικήσεις των εργαζομένων στο Δήμο μας άλλα  και για  όλους  εργαζομένους στο δημόσιο τομέα και τους συνταξιούχους που οι κυβερνήσεις διαδοχικά κατάργησαν δικαιώματα και κατακτήσεις σε όφελος και κατά απαίτηση  της κερδοφορίας του κεφαλαίου».
____________
Υ/Γ: Δεν διευκρίνισε στο ενημερωτικό δελτίο που απέστειλε ο Δήμος Πατρέων, εάν οι παραπάνω απαιτήσεις αφορούν και τους άλλους Δήμους! Δηλαδή εάν η πρόθεσή του είναι να ασκήσει κυβερνητική πολιτική και την επισκευή των πεζοδρομίων και των δρόμων, που έχουν τα χάλια τους και κινδυνεύουν οι πολίτες περπατώντας να φάνε... σούπα κατάμουτρα, εάν λίγο και  μόνον διαλάθει της προσοχής τους η κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: