ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Χέρι έβαλε τη φωτιά στο Γηροκομειό Πατρών τον Ιούλιο


 
Ξεκίνησε από οικόπεδο κοντά στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο και το πόρισμα έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες για εμπρησμό!

Από οικόπεδο κοντά στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, ξεκίνησε στις 9 Ιουλίου 2024 η πυρκαγιά του Γηροκομειού κι έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες για εμπρησμό, παρόλο που  στο πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα για τα αίτια δεν αναφέρεται ρητά ότι πρόκειται χέρι που την έβαλε! και προκάλεσε τον όλεθρο που ακολούθησε στη συνέχεια.

Το ενδεχόμενο του εμπρησμού ήταν ορατό από την πρωτη στιγμή της εκδήλωσης της φωτιάς, καθότι η αξία των οικοπέδων, αν και εκτός σχεδίου, είναι υψηλή! Γι αυτό άλλωστε στο πλαίσιο της έρευνας είχαν γίνει και προσαγωγές υπόπτων από την Αστυνομία, αλλά ουδέν προέκυψε .

Τα παραπάνω συνάγονται  από στοιχεία που αναφέρει η εφημερίδα "Πελοπόννησος"

 


Γράφει η Ντίνα Παπάκου, πρόεδρος του συλλόγου Παναγία Γηροκομίτισσα, στις 12-7-2024, στο Γηροκομειό, σε ανάρτησή της για την πληγή που αναπάντεχα άνοιξε στην πανέμορφη περιοχή :

«...το ξερω πως εαν ησουν εδω θα ειχες προλαβει και την φωτια και θα ειχες σωσει και ολες τις ελιες και τις αποθηκες και τα ζωα
και ολα οπως τοτε το μακρινο 1982.....λυπαμαι που δεν μπορεσα να κανω και εγω το ιδιο ..θελω ομως να ξερεις πως ετρεξα προς τα εκει να ανοιξω την πομωνα .....αλλα ο Τακης που ειχε ανεβει πιο μπροστα στο κτημα στη Σκοποβολη μου ειπε φυγε πίσω ερχεται φωτια θα καεις.....γυρισα σπιτι τρελαμενη δεν πηρα τιποτα εκλεισα την πορτα και μεχρι να πω στη Ζωη δίπλα φευγουμε, η φωτια ειχε φτασει στο λιοστασι απο πανω μας μέσα στο συνοικισμο ...ετσι απλα μια Τριτη μεσημερι ωρα 2,00μμ χωρις να ακουστουν σειρηνες απο πυροσβεστικα χωρις καμμια προειδοποιηση εκκενωσης,η φωτια μας χτυπησε την πορτα στα μουτρα και μας πεταξε στους δρόμους τρομαγμενους πανικοβλητους.... εβλεπες τους Γειτονες να κατηφοριζουν απο την Υπαπαντης προς την πλατεια κλαμμενοι και να λενε καιγομαστε ...μπηκα στο αυτοκινητο και εφυγα η φωτια ειναι κατι που με ακινητοποιεί ..και τοτε δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο τα πολλα εκεινης της μερας "Ντινα φερε νερο εχουμε ηλικιωμενους απο το Κωνσταντοπουλειο εδω εξω απο το σχολειο δεν μπορουμε να ανασάνουμε ".... σε ευχαριστω Αντζελα για το τηλεφωνημα...ζωντανοί αισιόδοξοι και δυνατοί συνεχίζουμε ...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Κι απόμεινε η πινακίδα εν μέσω φρυγάνων

Υποψία για εμπρησμό ή έκρηξη στο Γηροκομειό Πατρών;

Επίσκεψη κλιμακίου αντιπεριφερειαρχών στο Γηροκομειό 

Επί 3 ώρες μαίνονταν η φωτιά πάνω από το Γηροκομειό!

Φ. Ζαΐμης: Όλοι μαζί κερδίσαμε μία μεγάλη μάχη 

Οι κάτοικοι ζητούν απαντήσεις για την επόμενη ημέρα

Και ο Γεωργιάδης στην Πάτρα, περί άλλων τυρβάζει!

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: