ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Οι κάτοικοι ζητούν απαντήσεις για την επόμενη ημέρα

   

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γηροκομειού Ντίνα Παπάκου τοποθετείται στην ομιλία της για τα προβλήματα μετά την πυρκαγιά.

 

Συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου στην πλ. Κυδωνιάτη τη Δευτέρα μετά τη φωτιά στο Γηροκομειό

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία Κυδωνιάτη, στο Γηροκομειό, από τον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο «Παναγία η Γηροκομίτισσα» της περιοχής, με αντικείμενο, τις περαιτέρω κινήσεις τους, μετά τη μεγάλη φωτιά της περασμένης εβδομάδας.

Οι κάτοικοι έχουν απευθύνει κάλεσμα σε δημοτική και περιφερειακή αρχή αλλά και στο δασαρχείο. Όπως λένε, ο Δήμος είναι εκείνος που πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία για να γίνει ό,τι πρέπει ώστε να

Το πώς ξέσπασε η φωτιά είναι κάτι που θέλουν να μάθουν οι κάτοικοι και μάλιστα  αναμένουν ενημέρωση από την Πυροσβεστική μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας και το πόρισμά της. Ωστόσο πιο σημαντικό είναι όπως λένε να δουν τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ώστε να αποφευχθεί επανάληψη παρόμοιων καταστάσεων και να εξαλειφθούν όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι.
 
Φωτιά στο Γηροκομειό: Οι κάτοικοι ζητούν...

Μετά από παρέμβαση και αίτημα της Δημοτικής Αρχής, το Ανατολικό Διαμέρισμα της Πάτρας, που επλήγη από την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου  κηρύχθηκε, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: