ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Στο έλεος των αγριογούρουνων αγρότες στα Τρίκαλα

 

 

Καλαμπόκια, κηπευτικά και πλήθος άλλων προϊόντων γίνονται στόχος από τα παμφάγα ζώα, που γυροφέρνουν και εντός πεδινών, κατοικημένων περιοχών!

Σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες εξελίσσονται οι επιθέσεις από αγριογούρουνα, τα οποία βγαίνουν κυρίως το βράδυ σε ολόκληρη σχεδόν την ΠΕ Τρικάλων καταστρέφοντας τις σοδειές των αγροτών.

Καλαμπόκια, κηπευτικά και πλήθος άλλων προϊόντων γίνονται στόχος από τους πληθυσμούς αγριογούρουνων τα οποία γυροφέρνουν και εντός πεδινών, κατοικημένων περιοχών ακόμα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι αγρότες προσπαθούν να προφυλάξουν τα προϊόντα τους με κάθε μέσο, όπως ηλεκτροφόρους φράκτες, ακόμα και ειδικές συσκευές κρότου, που κάνουν θόρυβο όλο το βράδυ, για να τρομάζουν τα ζώα.

Όπως αναφέρουν στο trikalaopinion.gr αγρότες από τα ριζά του Κόζιακα  έχει εξαντληθεί η υπομονή τους με τις ζημιές από τα αγριογούρουνα που καταστρέφουν κάθε βράδυ τα πάντα στο πέρασμά τους και… κόβουν βόλτες εντός οικισμών.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα συχνά είναι και τα τροχαία με αγριογούρουνα στο νομό Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: