ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Η περιοδεία της υψιπετούς Υφυπουργού με την… Πόρσε!


Οι πτωχοί  ακόλουθοι της Χριστίνας Αλεξοπούλου και η... Αρχόντισσα  του... Πρυτανείου, στην παραλία της Λέσβου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στρατή Σαμιώτη, στα «ΝΕΑ της Λέσβου», έγινε γνωστό ότι για όσους Μυτιληνιούς απόρησαν το πρωί του Σαββάτου, ποια ήταν η στιλάτη κυρία που έκανε τη βόλτα της στην προκυμαία της Μυτιλήνης με το εικονιζόμενο αυτοκίνητο, μάρκας Porsche και πίσω της συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας (καθώς οι διερχόμενοι πολίτες εκείνη την ώρα την κοιτούσαν απορημένοι) να ενημερώσουμε πως επρόκειτο για την Αχαιή Υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Ελάτε ντε, που δεν τηνν  ξέρετε, ειδικά εσείς  από την Αχαΐα. Εδώ την έμαθε ολόκληρη η Μυτιλήνη κια σεις δεν θυμόστε πως πρόκειται για την νεοεμφανιζόμενη πολιτικό, υποψήφιο της ΝΔ Αχαΐας, που μοίρασε χρήμα με ουρά στα τοπικά Μέσα, στο πλαίσιο της διαφημιστικής της καμπάνιας, με τις ολοσέλιδες καταχωρίσεις.

Εξελέγη στο ψηφοδέλτιομ Αχαΐας της ΝΔ, έγινε υφυπουργός Μεταφορών και μέσα από φρενήρη ανέλιξή της εντός λίγων μηνών από τις εκλογές, άφησε πίσω της πολλούς πρωτοκλασάτους του χώρου της μαζί με την σκόνη του πολιτικού νετεμαράζ που επέτυχε.

Και να την ολόγεμη σεμνότητα κάποιων χιλιάδων κυβικών, παραπάνω από τα συνηθισμένα! Με πόρσε παρακαλώ περιοδεύει συνεισφέροντας στην εκστρατεία υπέρ του αρχηγού της ΝΔ, που δεν την ξέχασε! 

Είναι η ίδια η ΝΔ που το 2019, γεμάτη σεμνιτυφία, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον Αλ. Τσίπρα για κρουαζιέρα στο Αιγαίο με σκάφος ιδιώτη, όπως και τον Στέφανο Κασσελάκη για περιοδεία στο Αιγαίο, που πριν λίγες ημέρες θαλασσοπνιγόταν για να συναντήσει τους κατοίκους  δεκάδων αποκλεισμένων νησιών.  

Το πολυτελές όχημα που οδηγεί ο επιχειρηματίας κ. Πάρης Μολυβιάτης (και όπως μας είπε ανήκει στη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ!!!) παρέλαβε την Υφυπουργό από το αεροδρόμιο και τη μετέφερε στην προκυμαία, στην Αστυνομία και στη συνέχεια στη Μητρόπολη Μυτιλήνης, στην Πυροσβεστική, μέχρι και στο Μανταμάδο και στις άλλες συναντήσεις που είχε στη Λέσβο. Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα. 

Ποιος να θυμάται άλλωστε --αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Στρατή Σαμιώτη, στα «ΝΕΑ της Λέσβου»-- το “σεμνά και ταπεινά” του Κώστα Καραμανλή, δύο δεκαετίες έχουν περάσει από τότε! 

«Όπως άλλωστε σχολίασε η κ. Αλεξοπούλου στο τέλος του ταξιδιού της στη Μυτιλήνη,  ''Μόνο μπροστά! Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη!''. Σωστά το λέει, άλλωστε η Porsche δίνει μια… άλλη σταθερότητα στο δρόμο...» 

Προς την Ευρώπη βέβαια, θα συμπληρώσει το Istologio G. Mosxou, για την υψιπετή νεότευκτη υφυπουργό!

«Προκειμένου, δε, να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σπεύδουμε να διευκρινίσουμε ότι καθώς την Υφυπουργό συνόδευαν ο Βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος, ο μεν κ. Αθανασίου κινήθηκε με το δικό του αυτοκίνητο μάρκας Skoda, ο, δε, κ. Κουφέλος με το μηχανάκι του! 

Οι πτωχοί  ακόλουθοι της υφυπουργού Χριστίνας Αλεξοπούλου και η... Αρχόντισσα  του... Πρυτανείου, στην παραλία της Λέσβου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: