ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ογκώδης συγκέντρωση και πορεία σήμερα στην Πάτρα

Με οΜε ογκώδη γκώδη  
 
Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι ζήτησαν μείωση τιμών,  έλεγχο των καρτέλ, επαναφορά των ΣΣΕ και αύξηση των μισθών!
Με ογκώδη συγκέντρωση και πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της Πάτρας οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα διατράνωσαν τη θέλησή τους να σταματήσει η άδικη αντιμετώπιση των εργαζομένων και των απομάχων της εργασίας που πληρώνουν με το αίμα τους την επιβολή μέτρων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που εξυπηρετούν τα καρτέλ των τροφίμων, της Ενέργειας, των καυσίμων και κάθε τομέα που αφορά την ιδιωτική ζωή μας. Προηγήθηκαν ομιλίες και χαιρετισμοί εκπροσώπων φορέων και συνδικαλιστικών σωματείων, που κατέκριναν την στάση της κυβέρνησης απέναντι στην πλειοψηφία της εργαζόμενης τάξης. 
 

 
Στην συνέχεια με τα πανώ τους οι συμμετέχοντες στην συγκέντρωση ακολούθησαν πορεία εντός των κεντρικών οδών της Πάτρας, με επικεφαλής την Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, τα συνδικάτα και τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, μικρά και μεγάλα, ενώ αγωνιστικό παρών έδωσαν και οι φοιτητικές οργανώσεις! Οι μικρομεσαίου καταστηματάρχες ακολουθώντας την γραμμή της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου, έκλεισαν τα καταστήματά τους κατά την διέλευση των απεργών την ώρα της απεργίας. Αιτήματα των εργαζομένων ήταν η μείωση τιμών, ο έλεγχος των καρτέλ, η επαναφορά των ΣΣΕ και η αύξηση των μισθών!
 
 
 
!ατα των εργαζοπεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: