ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ομιλία στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


«Προτείνουμε μία καλύτερη ζωή και καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αποφασίσουν. Μία καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τις ευρωεκλογές, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δήλωσε υπερήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο όπως είναι «ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά», ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην προπαγάνδα του Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 42 υποψηφίους, οι 35 έχουν αναδειχθεί στις προκριματικές εκλογές, οι δύο είναι οι νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά και οι υπόλοιποι πέντε, τέσσερις γυναίκες και ένας άντρας, επιλογής Κασσελάκη. Πρόκειται για τη Μέλπω Λεκατσά, τη Δέσποινα Σίνου, τη Βιολέτα Κόρδατζη, τον Βασίλη Παπαλαζάρου και τη Λυδία Βενέρη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι το σχέδιό τους ήταν «ένας ΣΥΡΙΖΑ μόνος να συρρικνώνεται συνεχώς, να ανακυκλώνεται στην εσωστρέφεια, να παραχωρεί τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε έναν βολικό για το σύστημα κόμμα. Αυτό ήταν το σχέδιο, δεν τους αφήσατε, τους το χαλάσατε γιατί πήρατε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας».

Ένα ευρωψηφοδέλτιο που διαμορφώσατε για πρώτη φορά εσείς. Είμαι περήφανος για τη διαδικασία, περήφανος που η επιλογή πέρασε από τον πρόεδρο του κόμματος σε εσάς. Είμαι περήφανος για τις επιλογές σας. Το ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά, σαν τον Γιώργο Αυτιά, με χουντικά συνθήματα. Και είναι χρυσαυγίτικες οι προσεγγίσεις» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έστειλε μήνυμα προς όλους στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να πω κάτι που αφορά όλους μας, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, τους βουλευτές μας, τα στελέχη μας και φυσικά εμένα τον ίδιο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρξει η παραμικρή απόκλιση από τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τον σεβασμό στην ισότητα, στα δικαιώματα κάθε πολίτη, θα υπάρχει μηδενική ανοχή. Το είδατε ήδη αυτό. Δεν είμαι Μητσοτάκης να κρατάω στο ψηφοδέλτιο υμνήτρια του Κασιδιάρη. Δεν είμαι Μητσοτάκης να βάζω στο ψηφοδέλτιο  ακροδεξιά στοιχεία που γεννούν αποτροπιασμό και δεν είμαι Μητσοτάκης να κρατάω στην ΚΟ βουλευτή που δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο ο ή ή μπροστά από το όνομα ενός ανθρώπου που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν. Στις πράξεις φαίνεται ο προοδευτικός Μητσοτάκης και οι πράξεις είναι ξεκάθαρες. Δεν φοβάμαι να μιλήσω για τα πάντα, δεν έχω ούτε μυστικά, ούτε θέματα που αποφεύγω. Εδώ, μπροστά σας όλα».

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ για παρουσίαση ψηφοδελτίου για ευρωεκλογές
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Αναφερόμενος στην προσωπική στιγμή που όπως είπε μοιράστηκε αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, τόνισε ότι αυτή βαπτίστηκε από την προπαγάνδα το "θαύμα Κασσελάκη". «Είδα να μου φορτώνεται  φράσεις που ποτέ δεν χρησιμοποίησα και αλαζονεία που ποτέ δεν είχα. Γιατί όταν είσαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ένα ολόκληρο καλοδουλεμένο σύστημα που παίρνει εντολές κατευθείαν από το Μαξίμου, δουλεύει με έναν σκοπό. Πώς θα διαστρεβλώσει, πώς θα σε λοιδορήσει, πώς θα δολοφονήσει τον χαρακτήρα σου. Το έχει ζήσει περισσότερο από τον καθένα μας στη μακρά πολιτική του σταδιοδρομία και διαδρομή ο Αλέξης Τσίπρας» τόνισε, με τον κόσμο να αποπθεώνει τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: