ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

«Η ΟΝΝΕΔ σε λανθασμένο δρόμο για το Δημογραφικό»

 


 Διαφωνεί ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Θεόδ. Κανελλόπουλος, με την εξομοίωση Τριτέκνων με Πολύτεκνων οικογενειών»

 

«Είναι γνωστό ότι στην πολιτική γαλουχήθηκα στις τάξεις της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 1980.

Στα χρόνια αυτά της νιότης μάθαμε να παράγουμε πολιτική μέσα από καθημερινή τριβή και διαβούλευση, τόσο μεταξύ μας όσο και με τους πολιτικούς μας αντιπάλους.

Διαμορφώσαμε θέσεις που απασχολούσαν την Ελληνική Κοινωνία και το Έθνος, μέσα από τον δημοκρατικό διάλογο.

Και οι απόψεις μας έγιναν κυρίαρχες.

Σήμερα με την παρέμβασή μου θα ήθελα, να καταθέσω την διαφωνία μου στην άποψη που εξέφρασε η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. σε εκδήλωση για το Δημογραφικό, σχετικά με την εξομοίωση των Τριτέκνων με τους Πολύτεκνους.    

Μια διαφωνία που δημόσια είχα καταθέσει και το 2016, με αφορμή ενός συνεδρίου που είχαν πραγματοποιήσει οι σύλλογοι των Τριτέκνων στην Πάτρα.

https://tempo24.news/eidisi/59062/th-kanellopoylos-pros-triteknoys-apoktiste-kai-tetarto-paidi

Παρόλο που πέρασαν 8 χρόνια δυστυχώς, οι οργανώσεις των Τριτέκνων επιλέγουν ένα διεκδικητικό πλαίσιο της νομοθετικής εξομοίωσης, αντί της τεκνοποίησης ενός τετάρτου τέκνου.

Παρασύροντας πολιτικούς και πολιτικές οργανώσεις στην Δημογραφική συρρίκνωση της Ελλάδας.

Λυπάμαι ιδιαίτερα για την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ και τον επικεφαλή της κ. Ορφέα Γεωργίου, που επέλεξε τον εύκολο δρόμο της υιοθέτησης αιτημάτων που συρρικνώνουν τις Πολύτεκνες Οικογένειες».      

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

         Συνδικαλιστής ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ,

         Πολύτεκνου και πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ,

              Εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ».   

Δεν υπάρχουν σχόλια: