ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Λάβρος κατά των καρτέλ ο Νίκος Φαραντούρης στο ΤΕΕ

 

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος, δεν άλλαξε, απλώς φρεσκάρει την εικόνα του πάνω στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά

 

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος, δεν άλλαξε, απλώς φρεσκάρει την εικόνα του πάνω στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά! Τα παραπάνω διακήρυξε χθες ως απάντησε σε όσους δολιχοδρομούν κρατώντας επιφυλάξεις για την αριστερή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, γιαυτό μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αχαΐας κατά την παρουσίαση του Νίκου Φαραντούρη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υποψηφίου για την Ευρωβουλή, που έκανε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα από την Πάτρα, μιλώντας προ ενθουσιώδους κοινού στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας και με το γνωστό αγκιτατορικό λόγο του, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος προκάλεσε φρενήρη ενθουσιασμό, καταχειροκροτούμενος σε κάθε αποστροφή του λόγου του.

 

 

Με αντικείμενο την ακρίβεια που εξοντώνει τους μισθωτούς μίλησε ο Νίκος Φαραντούρης , σε συντρόφους και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας.

Αναφέρθηκε στις εναρμονισμένες τακτικές των λίγων εταιρειών που εκμεταλλεύονται την αγορά τροφίμων, ενέργειας, τηλεφωνίας, καυσίμων και γενικότερα παρατήρησε πως εάν δεν σπάσουν τα καρτέλ που λυμαίνονται την αγορά δεν πρόκειται να δούμε αλλαγή. 


Ζούμε σε ένα κράτος που είναι διαποτισμένο από πάνω μέχρι κάτω από την διαφθορά, είπε. Πρόσφατα, υπενθύμισε, η ευρωπαία Εισαγγελέας παραπέμπει την Ελλάδα σε έρευνα για κατάχρηση ευρωπαϊκών πόρων καθώς αποκαλύφθηκε ότι η κυβέρνηση διέθεσε κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, που τα καταβρόχθισαν δέκα εταιρείες , μέσω διάθεσης σε αυτές 600 έργων!

Τέλος τους κάλεσε έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα τους Κεφαλονίτες, συμπολίτες του, καθότι κεφαλήνιος και ο ίδιος να στηρίξουν την υποψήφιότητά του.

Ο ίδιος αν και κατέχει γνώσεις συνταγματικού Δικαίου, αποκάλυψε ότι ζει άμεσα τον πόνο του μικρομεσαίου και την αγωνία του όταν ανοίξει το κατάστημά του για το πως θα πορευτεί η ημέρα του, καθότι η σύζυγός του διατηρεί στην Κεφαλονιά κατάστημα και βλέπει την ταλαιπωρία του καταστηματάρχη σήμερα.

Ο Νίκος Φαραντούρης είναι Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Δικαίου της Ενέργειας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομικά της Ενέργειας. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Δίκαιο της ΕΕ, του ανταγωνισμού και των διεθνών συναλλαγών. Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με υποτροφίες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στα Πανεπιστήμια του Ρότερνταμ, της Δρέσδης και στη Νομική Σχολή Αθηνών.





Δεν υπάρχουν σχόλια: