ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ενημέρωση μαθητών για τους κινδύνους ναρκωτικών

 Δράσεις στα ΓΕΛ Διακοπτού και Αιγείρας γ...


Ενημερωτικές δράσεις για μαθήτριες και μαθητές των ΓΕΛ Διακοπτού και Αιγείρας

Οι κίνδυνοι του εθισμού σε εξαρτησιογόνες ουσίες, αλκοόλ αλλά και αλόγιστης χρήσης διαδικτύου, όπως και οι αλλεργίες της εποχής και οι τρόπους αντιμετώπισής τους, όπως τους πρότεινε .ο παιδίατρος κ. Κωνσταντίνος Μόρος ήταν ζητήματα που προκάλεσαν το ενδιαφέρον στους νεαρούς ακροατές, το πρωί της Τρίτης που πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές δράσεις για μαθήτριες και μαθητές των ΓΕΛ Διακοπτού και Αιγείρας, καθώς  οργανώθηκαν από τον Δήμο Αιγειαλείας, την Αντιδημαρχία Υγείας-Πρόνοιας-Κοινωνικής Πολιτικής και την Αντιδημαρχία Παιδείας.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές των σχολείων ακολούθως έθεσαν ερωτήματα και αναπτύχθηκε ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος, που ήταν και ο στόχος των δράσεων. Το παρών στις δράσεις έδωσαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Αγγελόπουλος και Δημήτρης Ελευθεριώτης.

Ομιλητές ήταν ο ψυχολόγος κ. Εμμανουήλ Σουρής, που μίλησε στους εφήβους για τους εθισμούς , αλλά και ο Κωνστ. Μόρος που μίλησε για τις αλλεργίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: