ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Γ. Πούλου: Ωραίος εξορθολογισμός της Δικαιοσύνης κύριοι Υπουργοί!


Σημεία Παρέμβασης της Βουλευτή Βοιωτίας και Τομεάρχη Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην επί της αρχής συζήτηση για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας

Κατά την πρώτη συζήτηση του νομοσχεδίου επί της αρχής, για τον λεγόμενο «νέο δικαστικό χάρτη» στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η Τομεάρχης Εσωτερικών τόνισε ότι η προχειρότητα της κυβέρνησης θα δημιουργήσει μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των δικαστικών υποθέσεων και θα κάνει την πρόσβαση του απλού πολίτη στη δικαιοσύνη ακόμα δυσκολότερη και ακριβότερη.
Η κυβέρνηση επαίρεται για την δήθεν Μεταρρύθμιση η οποία όμως περιορίζεται στη χωροταξική μετακίνηση υπηρεσιών από το ένα σημείο του χάρτη στον άλλον χωρίς σχέδιο, χωρίς μέριμνα για την υλικοτεχνική ενίσχυση των δικαστηρίων, χωρίς να έχει προχωρήσει η ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης και χωρίς πρόβλεψη για πρόσληψη δικαστικών υπαλλήλων.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην τεράστια αναστάτωση που έχει προκαλέσει το νομοσχέδιο στο νομικό κόσμο και στις τοπικές κοινωνίες, φέρνοντας το παράδειγμα της Βοιωτίας, όπου με τις επιλογές της κατάφερε να διχάσει τη Λιβαδειά και τη Θήβα που προσπαθούν να αποδείξουν ποια είναι καταλληλότερη ως έδρα του Πρωτοδικείου.

Επανέλαβε τέλος, για μία ακόμη φορά, ότι η μόνη σωστή λύση είναι η διατήρηση και των δύο Πρωτοδικείων ως έχουν, καθώς πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τόσο την απονομή της δικαιοσύνης όσο και τους πολίτες της Βοιωτίας!

 Γ. Πούλου: Ωραίος εξορθολογισμός της Δικαιοσύνης κύριοι Υπουργοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: