ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αύριο ο υποψ. ευρωβουλευτής Ν. Παππάς στην Αχαΐα



Σάββατο 20/04/2024 και ώρα 7μ.μ: Coffee bar Hemingway, Ρήγα Φεραίου 98-100, Πάτρα. - Κυριακή 21/04/2024 και ώρα 10:15 π.μ: Κεντρική Πλατεία Κάτω Αχαΐας

Αύριο Σάββατο 20/04/2024 θα επισκεφτεί το Νομό Αχαΐας ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, ο ποδοσφαιριστής.

Το πρόγραμμά του είναι:

-Σάββατο 20/04/2024 και ώρα 7μ.μ : Coffee bar Hemingway, Ρήγα Φεραίου 98-100, Πάτρα. Γνωριμία και συζήτηση για τις Ευρωεκλογές.
- Κυριακή 21/04/2024 και ώρα 10:15 π.μ. : Κεντρική Πλατεία Κάτω Αχαΐας. Συζήτηση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Πρέπει να είμαστε εκεί. Η προεκλογική περίοδος άρχισε.

 

Σε μία συνέντευξή του ο Νίκος Παππάς μίλησε για όλα


Ο Νίκος Παππάς στις 2 Μαρτίου 2024 μίλησε, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και ξεδίπλωσε τους λόγους που τον ώθησαν να βάλει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ευρωβουλευτής.

Είπε για «δολοφόνους», σε ό,τι αφορά στα Τέμπη και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως συγκαλύπτει ένα έγκλημα. Δεν έκρυψε ότι έχει καλές σχέσεις τόσο με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και με τον Στέφανο Κασσελάκη και πως η πρόοδος του δεύτερου τον έχει εντυπωσιάσει. «Είμαι το παρόν και το μέλλον, αν δε το φροντίσω εγώ ποιος θα το κάνει;», διερωτήθηκε.

«Είμαι νέος στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος που μπήκα είναι για να πολεμήσω στο καθεστώς που όλοι γνωρίζουμε. Στο συνέδριο πήγα για να ακούσω ανθρώπους που μίλησαν για προβλήματα που αφορούν στην κοινωνία, εισηγήσεις, απόψεις και λύσεις.

Θεωρώ ότι είχε θετικό πρόσημο είναι πιο συσπειρωμένο και υγιές το κόμμα. Να συγκεντρωθούμε στην αντιπολίτευση και στις ευρωεκλογές που έρχονται. Έχω καλές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Και συνέχισε: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει λευκή επιταγή. Με καίει που ακόμα οι δολοφόνοι από τα Τέμπη είναι ατιμώρητοι, με καίει η αλαζονεία και η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί συστηματικά να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα.

Όλοι μας θέλουμε να δοθεί δικαιοσύνη, μας εξοργίζει αυτό το πράγμα. Πώς θα αποδοθεί δικαιοσύνη; Σε μία επιτροπή – φιάσκο που προεδρεύει ένας “κλόουν”, ο Μαρκόπουλος που χαζογελάει και κάνει χαβαλέ, και πηγαίνει εκεί ο Καραμανλής και απαντάει με αλαζονεία και υπεροψία λες και έχει χάσει αυτός τη δική του οικογένεια μέσα.

Που τρέχουν οι καημένοι οι συγγενείς στην Ευρώπη για να βρουν το δίκιο τους; Που μαζεύουν υπογραφές για την άρση ασυλίας; Αφού τα έχουν κάνει όλα σωστά γιατί δεν δέχονται την άρση ασυλίας; Μας καταδικάζει η Ευρώπη και εμείς αμφισβητούμε το ευρωκοινοβούλιο. Ποιοι, οι υπέρμαχοι του “μένουμε Ευρώπη”. Ποια χώρα που σέβεται τους πολίτες της και τους θεσμούς δεν θα είχε αποδώσει δικαιοσύνη έναν χρόνο μετά το έγκλημα; Ποιος έβλεπε την Εξεταστική και δεν ήθελε να σπάσει την τηλεόραση; Δεν θα ασχοληθώ με το ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ όταν οι δολοφόνοι είναι ατιμώρητοι».

Για το γεγονός πως σβήστηκαν από το σημείο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη τα ονόματα των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Όπως μπαζώθηκε το σημείο της τραγωδίας, έτσι έγινε και αυτό. Μπορεί να με κατηγορήσουν ότι τα λέω αυτά επειδή κατεβαίνω υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορώ αυτή την συγκάλυψη.

Πρέπει να είσαι νεοδημοκράτης ή συριζαίος ή κομμουνιστής, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός για να ζητάς το αυτονόητο και το δεδομένο; Να πολεμήσουμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όλοι αυτοί είναι έξω και «αλωνίζουν» με θεσμικές θέσεις, πολιτικούς τίτλους και απαντούν λες και τους ανήκει η χώρα.

Απορώ με κάποιους ανθρώπους πώς κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια όταν συγκαλύπτουν τον θάνατο 57 ανθρώπων στην πλειοψηφία τους παιδιά και δεν ντρέπονται. Ας το δείξει ο κόσμος με την ψήφο του όταν έρθει η ώρα και να μην κοιτάξουν την βολή ή την τσέπη τους. Είναι δολοφόνοι. Ο Καραμανλής διόρισε εκεί στις Σέρρες 250 άτομα. Αν βάλεις και την οικογένειά τους, βγήκε. Γιατί αυτοί είμαστε είναι πιο πάνω για εμάς η βόλεψή μας. Φοβάμαι πως θα με καταπιεί στο σύστημα, αλλά τι να κάνω, να μην μιλάω;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: