ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

«Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης

 


Ο στόχος είναι να τεθούν στο δημόσιο διάλογο μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τους δημοσιογράφους και τον ρόλο της δημοσιογραφίας σήμερα

  

Το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του ΕΑΠ (Παρ. Αριστοτέλους 18, Πάτρα), η ημερίδα που συνδιοργανώνουν η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) με τίτλο: «Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης».

 Την  σχετική δράση υλοποιεί το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ και ο στόχος είναι να τεθούν στο δημόσιο διάλογο μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τους δημοσιογράφους και τον ρόλο της δημοσιογραφίας σήμερα.

 Σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ επισημαίνονται τα παρακάτω:

 «Εκτιμούμε  ότι η συγκεκριμένη ημερίδα έρχεται σε μια καίρια χρονική στιγμή  για την συζήτηση που έχει αναπτυχθεί σχετικά με την αποστολή της δημοσιογραφίας, θέμα που αφορά το σύνολο της κοινωνίας και όχι μόνο τους επαγγελματίες του κλάδου που εκπροσωπούμε, και θα βοηθήσει  να ανοίξει ένας εποικοδομητικός διάλογος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: