ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης

Γονείς 14χρονης μαθήτριας, οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης τους από διευθυντή γυμνασίου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, προχώρησαν σε καταγελία, πλην όμως ο καταγγελλόμενος αρνείται ενοχή του.. 

Σε βάρος του 65χρονου, που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η 14χρονη, συνέβη εντός σχολικής αίθουσας την περασμένη εβδομάδα, με τον γυμνασιάρχη κατά την παράδοση του μαθήματος να την προσεγγίζει και εκείνη να ξαφνιάζεται, όταν της χάιδεψε τα μαλλιά και τον λαιμό. Η ανήλικη μαθήτρια, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου κατήγγειλαν το συμβάν, ζητώντας την ποινική δίωξη του καθηγητή, καταθέτοντας μήνυση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: