ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

«Σφαγή» Δουδουνή – Γιαννακοπούλου στην ποδιά του αρχηγού!

ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κόντρες αρχίζουν να ακούγονται στο ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές καθώς η τρίτη θέση του κόμματος στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν δηλώσεις πρωτοκλασάτων του κόμματος περί  της τύχης Ανδρουλάκη! 

Σήμερα το πρωί από τηλεοράσεως είχαμε «σφαγή»  Δουδουνή – Γιαννακοπούλου με αφορμή τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις της βουλευτού του κόμματος όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που είπε ότι όλα μα όλα οφειλουμε να τα ζυζητήσουμε και τα κριθούν.

Δηλώσεις του Παναγιώτη Δουδουνή στον ΑΝΤ1 δίνουν συνέχεια στον αναβρασμό, καθώς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση στη Νάντια Γιαννακοπούλου λέγοντας ότι «είχε έτοιμη δήλωση» για τον Νίκο Ανδρουλάκη.  Που σημαίνει στα απλά λαίκά, ότι του Ανδρουλάκη «του την είχε στημένη».

Και συμπλήρωσε κυοφορείται για «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα συζήτηση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», προσθέτωντας ότι «δεν βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελε η κ. Γιαννακοπούλου γιατί ανεβήκαμε».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου σήκωσε το γάντι και επιτέθηκε στον Παναγιώτη Δουδουνή με δήλωσή της στο prototheme. «Δεν θέλω να σχολιάσω απαράδεκτες δηλώσεις. Ο διάλογος στο ΠΑΣΟΚ δεν ποδηγετείται. Είμαστε βαθιά δημοκρατικό κόμμα και θα συζητήσουμε έτσι η αλλιώς τα συμπεράσματα της πορείας μας όπως αποκρυσταλλωθήκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο καταγράφηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: