ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Σαρωτικός ανασχηματισμός ή μικροδιορθώσεις;



Το αναπάντεχο αποτυέλεσμα των χθεσινών ευρωεκογών για την ΝΔ την οδηγεί σε βέρτιγο κλινλησεων, που αποσυντονίζουν την λειτουργία της. ρτη επίπτωση είναι η ακύρωση του προγραμματισμένου ταξιδίου του Πρωθυπουργού στην Ιορδανία.

Και έτσι  μαδούν την... μαργαρίτα με  σενάρια επί σεναρίων να  εξετάζουν στο Μαξίμου για την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την καταρακύλα της ΝΔ στις ευρωεκλογές!

Τα διλήμματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι τόσο ο χρόνος του ανασχηματισμού όσο και η «ποιότητα», δηλαδή, αν θα είναι σαρωτικός – δομικός ή θα γίνουν μικροδιορθώσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται αντικρουόμενες εισηγήσεις για τον χρόνο του ανασχηματισμού καθώς άλλοι προτείνουν στο Μαξίμου η αντίδραση να είναι ακαριαία και άλλοι προκρίνουν να δοθεί προτεραιότητα στα μπάνια του λαού και των πολιτικών και μετά να έρθουν οι μεγάλες αλλαγές.

Προβληματισμός υπάρχει και για την «ποιότητα» του ανασχηματισμού και όχι μόνο αν θα είναι σαρωτικός ή θα γίνουν μικροδιορθώσεις με αιχμή τις περιφέρειες της χώρας όπου ο Κυριάκος Βελόπουλος αύξησε τα ποσοστά του αφαιρώντας την κυριαρχία της ΝΔ ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Η «ποιότητα» παίζεται και στο εάν θα στραφεί με τις επιλογές του ακραία ακροδεξιά ή θα παίξει το παιγνίδι του κεντροδεξιού μεταρρυθμιστή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να βρει τρόπο για να δείξει στους ψηφοφόρους που τον εγκατέλειψαν ότι έλαβε το μήνυμα και να μην περιοριστεί στη λεκτική έκφραση του προβληματισμού του για την κατανόηση της ψήφου των ευρωεκλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: