ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Εξακόντισε βέλη κατά του Μαξίμου ο Θοδ. Ρουσσόπουλος

Ρουσόπουλος: Υπάρχει μία αίσθηση στον κόσμο ότι «οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι» (Video)

 

Επέστησε την προσοχή της κυβέρνησης,  ζητώντας  να μην φοβάται όλους όσους κάνουν καταγγελίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα», εξ αιτίας των pushbacks (βιαίων επαναπροωθήσεων)


Για ύπαρξη ηττοπάθειας στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο Θόδωρος Ρουσσόπουλος μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών καθώς όπως είπε στο Σκάι «έχω την εξής άποψη και επειδή το παρακολουθώ από μακριά μπορεί να είναι λίγο πιο αντικειμενική η άποψή μου. Θεωρώ ότι υπήρξε θρήνος και κοπετός, ενώ δεν θα έπρεπε. Θεωρώ ότι υπήρχε υπερβολική διάθεση ηττοπάθειας». Παράλληλα, μίλησε για την αίσθηση αδικίας που νιώθουν πολλοί πολίτες και την ανάγκη αναδιανομής του πλούτου.

Στέλνοντας δε χθες ηχηρό μήνυμα κατά του Μαξίμου που επιχείρησε διάψευση των καταγγελιών του BBC για πνίξιμο 43 μεταναστών στη Μεσόγειο από το Λιμενικό, κάτι που έσπευσε να διαψεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέστησε την προσοχή της κυβέρνησης στο θέμα ζητώντας  μέσω συνέντευξής του στο ΣΚΑΪ «να μην φοβάται όλους όσους κάνουν καταγγελίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα», εξ αιτίας των pushbacks (βιαίων επαναπροωθήσεων). «Πρέπει να δίνουμε περισσότερη προσοχή σε αυτές τις καταγγελίες και κυρίως να διορθώνουμε  τα λάθη μας» είπε εξακοντίζοντας βέλη προς το Μαξίμου.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης υπογράμμισε ακόμη ότι «η χώρα μας έχει βρεθεί στο Ευρωπαϊκό στόχαστρο εξαιτίας των καταγγελιών για pushbacks».

Δεν υπάρχουν σχόλια: