ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο.- Δύο νεκροί στην Πατρών-Πύργου

  

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6), στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο  ύψος του Αλισσού, με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους. 

Όπως αναφέρει το pelop.gr το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να αναποδογυρίσει. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που επέβαινε στο ΙΧ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και τρεις τραυματίες.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ενώ η Αστυνομία έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Πάτρα

Διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος. 

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το τροχαίο

«Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν ένας  άνδρας και μία γυναίκα  ενώ απεγκλωβίστηκαν τρεις (3) τραυματισμένοι άνδρες και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος  δύο (2) Ε.Ι.Χ οχημάτων με  Φ.Ι.Χ. όχημα που συνέβη σήμερα τις μεσημεριανές ώρες στο 18ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Φορτηγό αναποδογυρισμένο μετά από τροχαίο  

pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: