ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Χάρης Δούκας: Κάποιοι μου λένε να κάτσω στο γραφείο μου

Ο Χάρης Δούκας 
Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Δεν υποχωρώ» τόνισε ο Χάρης Δούκας, κατά την ομιλία του στην  παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη
 
«Έγινα και παραμένω στόχος επιθέσεων. Όμως δεν με πτοούν. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Δεν υποχωρώ» τόνισε ο Χάρης Δούκας, κατά την ομιλία του στην  παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη, αναφορά που μπορεί να εκληφθεί ως απάντηση στα όσα είχε πει πρόσφατα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. 
 
«Θέλω το ΠΑΣΟΚ και η ευρύτερη δημοκρατική παράταξη να μπορέσει νακερδίσει το στοίχημα, τώρα. Και θα κάνω ό,τι μπορώ γι αυτό» επισήμανε ακόμα κατά την ομιλία του ο δήμαρχος Αθηναίων, σημειώνοντας ακόμα ότι «η κυβερνητική εξουσία ήδη βρίσκεται σε ανεπανόρθωτη διαδικασία ταχείας αποδόμησης. Υπάρχει λοιπόν κίνδυνος η κυβερνητική στασιμότητα να μετατραπεί σε εθνική κρίση».

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1, επέμεινε ότι η επίσημη θέση του κόμματος είναι οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2025, αναφέροντας ότι η τήρηση του καταστατικού δεν είναι υπεκφυγή αλλά σεβασμός στα όργανα και την κοινωνία.

Ωστόσο αν κάτι έμεινε από τη συνέντευξη ήταν η απάντηση που  έδωσε στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι ο Χάρης  Δούκας θα πρέπει να εξαντλήσει τη θητεία του στο Δήμο Αθηναίων. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απάντησε επί λέξει ότι: «Αν ήμουν πολίτης του Δήμου Αθηναίων θα ήθελα ο δήμαρχός μου να εκπληρώσει τη θητεία του. Εκτιμώ ότι ο κ. Δούκας θα εκπληρώσει τη θητεία του και θα προσπαθήσει να  κάνει αυτό που κάνει ήδη με πολύ καλό τρόπο και πολύ επιτυχημένα να είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: