ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος της ΝΔ πήγε... κουβά!

 


Η... επιτυχία του 28% της ΝΔ στις ευρωεκλογές, που θυμίζει Σαμαρά του 2015, τον απάλλαξε καθηκόντων, ανακοίνωσε ο Μαρινάκης! Η πληρωμή του έγινε από τον... λαδέμπορα;

Ήταν γνωστό πως από το ίδιο βράδυ της ανακοίνωσης των ποσοστών καθίζησης της ΝΔ είχαν αρχίσει οι γκρίνιες κατά του κορυφαίου επικοινωνιολόγου Σταν Γκρήνμπεργκ.

Όλοι υπό την επήρεια και την έπαρση του 41% ήσαν σίγουρη για επανάληψη των ποσοστών που είχε καταλάβει το 2019 ο... Μωυσής της ΝΔ. Ναι έτσι τον απεκάλεσε λαθρόβιο έντυπο, που αφού άρπαξε τις επιδοτήσεις της λίστας Πέτσα τον έκανε Μωϋσή τον αρχηγό της ΝΔ που κατάφερε το 2014 να πραγματοποιήσει το αδιανόητο άλμα στο... κενό του 28%, που μόνον ο Σαμαρά το είχε πετύχει! Και μετά από αυτό άρχισανν οι γκρίνιες κατά του Αμερικανού επικοινωνιολόγου

Ίσως δεν γνώριζαν τα όσα είχε προτείνει ο Γκρήνμπεργκ στον Μητσοτάκη. Διέρευσαν και έγινα γνωστά κατόπιν εορτής.

Εγώ του είχα προτείνει να στηρίξει την προεκλογική του εκστρατεία  στην ανάδειξη προτάσεων εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη, που να φορούν τον ψηφοφόρο. Αυτός έκανε του... κεφαλιού του. Άρχισε την κινδυνολογία κατά του κ. Κασσελάκη, για το κράτος που θα κινδυνέψει, για τις συντάξεις που δεν θα δοθούν και άλλα πολλά. Λες και μετά τις εκλογές δεν θα ήταν πάλι ο ίδιος στο τιμόνι ως πρωθυπουργός!  

Αυτά διέρρευσαν, όταν πια το παιχνίδι είχε κριθεί. Το 28,3% δεν γίνεται ξανά 41%.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ο Μητσοτάκης απαλλάσσεται του  Σταν Γκρήνμπεργκ μετά το «Βατερλώ» που υπέστη ο ίδιος και το κόμμα του στις κάλπες.

Την ανακοίνωση ότι ο «μέγας» της επικοινωνίας θα σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Μαξίμου, έκανε ο Παύλος Μαρινάκης, ισχυριζόμενος πως οι εκλογές τέλειωσαν και η σύμβασή του λήγει τον Ιούνιο.

«Ο κ. Γκρήνμπεργκ, ήταν με σύμβαση η οποία λογικά τελειώνει στο τέλος Ιουνίου με τη ΝΔ και πληρωνόταν μηνιαίως με τιμολόγια τα οποία έκοβε στη Νέα Δημοκρατία».

Βέβαια δεν μας είπε από ποιον κουμπαρά θα πληρώνονταν ο επικοινωνιολόγος της ΝΔ. Οπότε υποχρέωση και του κ. Μαρινάκη είναι να ενημερώσει τους πολίτες και να δώσει στην δημοσιότητα όλα τα τιμολόγια με τις πληρωμές 6 χρόνων -και βάλε - στον Γκρήνμπεργκ από τα καταχρεωμένα ταμεία της ΝΔ.

Ή μήπως είναι απόρρητο αυτό; Χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου είναι κι όχι του αρχηγού της ΝΔ, του... λαδέμπορα!

___________

Σημείωση: Ο χαρακτηρισμός «λαδέμπορας» προκύπτει από την είσπραξη μερικών χιλιάρικων που ζήτησε ως επιδότηση από το ελληνικό δημόσιο για το λιοστάσι που διατηρεί στην Κρήτη!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: