ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης, πρώτη εκλογική αποτίμηση

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε την ομιλία Κασσελάκη προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1114290573205386

 

Κάλεσε τα κομματα του δημοκρατικού τόξου σε κοινές πρωτοβουλίες, κατά της δεξιάς πολιτικής σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς την διάλυση των υπαρχόντων κομματικών οργανισμών

 

Η 10η Ιουνίου είναι μια νέα ελπιδοφόρα ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Πετύχαμε να νικήσουμε την Νέα Δημοκρατία που παρέμεινε καθηλωμένη. Επόμενος στόχος είναι οι εθνικές εκλογές, που ελπίζουμε ότι θα είμαστε κυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο, διότι αυτό χρειάζεται η χώρα.

Με αυτά ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πιστεύοντας στα όσα υποσχέθηκε, από το απλό μέλος μέχρι τους ψηφοφόρους, τους βουλευτές, τους υποψήφιους  και τα στελέχη του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στα μέλη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προχώρησε σε μία πρώτη εκλογική αποτίμηση της 9ης Ιουνίου, λέγοντας ότι η «μας περιμένει η επόμενη τριετία, που θα είναι πολύ δύσκολη» ενώ παράλληλα παρουσίασε τα επόμενα βήματα και έκανε άνοιγμα προς τους πολίτες της Αριστεράς που το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που είχε διαμορθωθεί στο εσωτερικό του κόμματος το προηγούμενο διάστημα.

Οι εργασίες της ΚΟ άνοιξαν με την ομιλία του Στεφάνου Κασσελάκη που μεταδόθηκαν ζωντανά 

Έκανε πρόταση προς τα άλλα κόμματα της σοσιαλιστικής πλευράς, που κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση  της ευρωδεξιάς να μην επιτρέψουν την επανεκλογή της πιο ακατάλληλης για την θέση Προέδρου της ΕΕ η οποία μάλιστα είναι μπλεγμένη σε σκάνδαλο διαφθοράς με τα εμβόλια, είπε, εννοώντας την Φόντερ Λάιν.

Απευθύνθηκε προς το ΠΑΣΟΚ να συμβάλει με τους ευρωβουλευτές του προς αυτήν την κατεύθυνση, κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες της Δεξιάς και ζήτησε  κοινές πρωτοβουλίες, με κατάθεση νομοσχεδίων κ.α. ενεργειών από το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση της ακραίας Δεξιάς, χωρίς να σημαίνει ότι θα διαλυθούν οι υπάρχοντες πολιτικοί οργανισμοί της Βουλής των Ελλήνων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προχώρησε σε μία πρώτη εκλογική αποτίμηση της 9ης Ιουνίου, ενώ παράλληλα έδειξε τα επόμενα βήματα του κόμματος.

Μάλιστα, ανακοινώθηκαν σημαντικές πολιτικές πρωτοβουλίες για τον τρόπο που θα κινηθεί το κόμμα στο εξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: