ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Τακτική σίτιση στο Πρυτανείο για τους δημοσκόπους !

 


Κατάφεραν από τον πάτο που τον έδειχναν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τον αναδείξουν οι ψηφοφόροι σε αξιωματική αντιπολίτευση!

Την ανακοίνωση ότι ο «μέγας» της επικοινωνίας θα σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Μαξίμου, έκανε ο Παύλος Μαρινάκης, ισχυριζόμενος πως οι εκλογές τέλειωσαν και η σύμβασή του λήγει τον Ιούνιο.

«Ο κ. Γκρίνμπεργκ, ήταν με σύμβαση η οποία λογικά τελειώνει στο τέλος Ιουνίου με τη ΝΔ και πληρωνόταν μηνιαίως με τιμολόγια τα οποία έκοβε στη Νέα Δημοκρατία».

Και κάπως έτσι, έληξε άδοξα η... καριέρα στην Ελλάδα, του 78χρονου επικοινωνιολόγου.

Πάμε λοιπόν... γι άλλες πολιτείες! Καλά με τον Αμερικανό επικοινωνιολόγο, αλλά με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων; Καμία μα καμία δεν έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάνω από 9,5%. Είχαν σίγουρη την ΝΔ με 33% έως 35% κι αφού αποδείχθηκαν μετά το αποτέλεσμα ότι είναι για τον κουβά, όλες μίλησαν με τους εκπροσώπους τους ότι δήθεν η μεγάλη αποχή τους μπέρδεψε και γι αυτό δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το ακριβές εκλογικό στίγμα κάθε κόμματος!

Τα μόνα που έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους ήταν τα εξπόλ, που βέβαια διεξήχθησαν αφ' ότου είχαν ψηφίσει οι ψηφοφόροι!

Οπότε κουβά μαζί με τον Γκρήνμπεργκ και οι δημοσκοπικές εταιρείες, που μάλλον για προπαγάνδα της κυβέρνησης είναι κατάλληλες, αλλά όχι και για την διάσωσή της, αφού αποκοίμισαν τα στελέχη της ΝΔ με την σιγουριά  των ψευδοδημοσκοπήσεων που παρείχαν! Φυσικά έναντι αμοιβής!   

Έδειχναν όμως σχεδόν όλες την τρίτη θέση στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εκτός μίας που παραδόξως το έφερε στην δεύτερη θέση, αλλά αυτή ήταν μία εταιρεία που έβγαζε ποσοστά με βάση το στοίχημα!  Αποτυχία και αυτή.

Μάλλον πρέπει να περάσουν από ειδική επιμόρφωση τα στελέχη τους και τουλάχιστον από τακτική σίτιση στο Πρυτανείο !

___________

  • Πρόκειται για προνόμιο που παραχωρούνταν σε Αθηναίους πολίτες στην αρχαία Αθήνα. Σπάνια και σε εξαιρετικές περιπτώσεις δινόταν στον τιμώμενο το δικαίωμα της δια βίου σίτισής του στο πρυτανείο, ή ακόμα και το δικαίωμα σίτισης των απογόνων του. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, ήδη από τον 5o αιώνα π.Χ., δικαίωμα διαρκούς σίτισης είχαν οι στρατηγοί που είχαν κερδίσει μεγάλες μάχες. Η δια βίου σίτιση συνοδευόταν από την προεδρία στους αγώνες και την ανύψωση ανδριάντος. Η παραχώρηση του προνομίου αυτού καταχωρίζονταν στο τιμητικό ψήφισμα που έφερε την απόφαση της Εκκλησίας του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: