ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Κ. Νοτοπούλου: Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργάτη


Κ. Νοτοπούλου: Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργάτη - Η κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να αλλάξει στάση


«Η κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να αλλάξει στάση»

Δήλωση της βουλεύτριας και τομεάρχη Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το εργατικό δυστύχημα στις Συκιές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εργατικό δυστύχημα συνέβη κάτω από άγνωστες μέχρι αυτή την ώρα συνθήκες, σε εξαώροφη οικοδομή στην οδό Μεγάρων στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Ο 58χρονος έπεσε από σκαλωσιά ύψους περίπου 15 μέτρων, εν ώρα εργασίας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο 58χρονος είχε καταλήξει.

Σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Κ. Νοτοπούλου, εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργάτη και ζήησε:  «Η κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να αλλάξει στάση».

Αναλυτικά η Κ. Νοτοπούλου αναφέρει στη δήλωσή της:

«Ένα ακόμα εργατικό δυστύχημα με τραγική κατάληξη το θάνατο ενός εργαζομένου στην πόλη μας, στην περιοχή των Συκεών.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΣΕΤΕ) κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου για τις επικίνδυνες συνθήκες ασφαλείας στους εργασιακούς χώρους και για το έλλειμμα των ελεγκτικών μηχανισμών που είναι συνέπεια των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά η κυβέρνηση αδιαφορεί, αρνείται να αλλάξει στάση και να υιοθετήσει τις προτάσεις της ΟΣΕΤΕ και τις δικές μας προτάσεις.

Αντί αυτού, επιλέγει να παραποιεί τα στοιχεία των εργατικών δυστυχημάτων και να παρουσιάζει μια πλασματική, ωραιοποιημένη εικόνα, με σκοπό να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες της.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργάτη και καλούμε την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να αλλάξει στάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: