ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Χ. Γιαννούλης: Φαίνεται πως η ασθένεια του 41% θέλει πιο ισχυρή αντιβίωση


Χωρίς γιατρούς μένει το Νοσοκομείο Σερρών καθώς 20 γιατροί αρκετών ειδικοτήτων έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να παραιτηθούν!


«Χωρίς γιατρούς κινδυνεύει να μείνει το Νοσοκομείο Σερρών καθώς 20 γιατροί αρκετών ειδικοτήτων έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να παραιτηθούν, καθώς οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, έχουν επιδεινώσει δραματικά τις συνθήκες εργασίας. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την υποστελέχωση των δημόσιων νοσοκομείων, που έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ικανότητα των ιδρυμάτων να παρέχουν ποιοτική φροντίδα στους ασθενείς». Αυτό τόνισε στο ATTICA TV, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης.

«Η κυβέρνηση της ήσσονος προσπάθειας και της αναποτελεσματικότητας, δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί πίσω από την ωραιοποιημένη εικόνα της χώρας που μας παρουσίαζε.

Οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουν να συζητήσουν πολιτικά και προγραμματικά, να προτείνουν τις λύσεις με δυνατότερη φωνή και να αγωνιστούν για να αλλάξει η ζωή των πολιτών προς το καλύτερο».

 Χ. Γιαννούλης: Φαίνεται πως η ασθένεια του 41% θέλει πιο ισχυρή αντιβίωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: