ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν άντεξε και επέστρεψε στην κανονικότητα του

 

 Ο κυβερνητικός ψεύτης με πλήρη έλλειψη ενσυναίσθησης και νεοφιλελεύθερη εμμονή εναντίον του κόσμου της εργασίας, εντεταλμένος από την αλαζονική κυβέρνηση Μητσοτάκη!

«Με μια βιρτουοζιτέ σεμνότητας και ταπεινότητας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα πενιχρά αποτελέσματα της κυβερνητικής πενταετίας και να εξηγήσει γιατί οι πολίτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τις δηλώσεις του κυβερνητικού ψεύτη!

«Αλλά δεν άντεξε για πολύ η συγκεκριμένη ''θεατρική παράσταση''. Έτσι, ''έδειξε'' το επίδομα ανεργίας ως λόγο που οι επιχειρήσεις δεν βρίσκουν εργαζόμενους. Μας είπε ότι τώρα… μόνο το 54,3% των Ελλήνων αμείβονται με λιγότερα από 1000 ευρώ. Μίλησε για αποκλιμάκωση τιμών στα τρόφιμα και για λογαριασμούς ρεύματος πρόσκαιρα αυξημένους».

Και κατέληξε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τα παρακάτω:

«Και έπειτα από όλα αυτά, μίλησε για τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Επέστρεψε δηλαδή στην «κανονικότητα» της αλαζονικής κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη, με την πλήρη έλλειψη ενσυναίσθησης και τη νεοφιλελεύθερη εμμονή εναντίον του κόσμου της εργασίας».
 
Διαδικτυακή έρευνα του ΙΝΚΑ για την ακρίβεια

Αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα της διαδικτυακής έρευνας που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) με σκοπό την καταγραφή της επίδρασης της ακρίβειας στα νοικοκυριά.

Συγκεκριμένα, το 93,5% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο με τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Μάλιστα, το 79,7% λέει ότι είναι «καθόλου ικανοποιημένο», ενώ μη ικανοποιημένο αναφέρει ότι είναι το 13,8%.

Το 68,9% απαντά ότι έχει επηρεαστεί πολύ από την ακρίβεια τους τελευταίους 12 μήνες, το 25,4% αρκετά, ενώ μόλις το 0,4% καθόλου.
 
Το 97,2% έχει παρατηρήσει τη μεγαλύτερη αύξηση τιμών στα τρόφιμα, το 69,2% στα καύσιμα και το 87,8% στην ενέργεια.
 
Το 96% απαντά ότι έχει αλλάξει τις αγοραστικές συνήθεις λόγω της ακρίβειας.

Ειδικότερα, το 81,4% έχει περιορίσει τις εξόδους και την ψυχαγωγία, το 77% αναζητά προσφορές και εκπτώσεις, το 71,5% επιλέγει φθηνότερα προϊόντα και το 69,7% αγοράζει λιγότερα προϊόντα.

Στην ερώτηση ποιες ενέργειες θεωρείτε ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, το 87,5% ζητά έλεγχο τιμών και προστασία των καταναλωτών.

Παράλληλα, το 85,4% εκτιμά ότι θα αυξηθεί η ακρίβεια στην Ελλάδα τους επόμενους 12 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: