ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Ο 15χρονος Αλέξανδρος δούλεψε σχεδόν 20 ώρες!

 

«Δεν μπορούμε να είμαστε μια ανάλγητη κοινωνία. Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μιλήσει με τις αρχές και τις οικογένειες»

Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει για το δυστύχημα στον ΒΟΑΚ: Οι οικογένειες ψάχνουν για μάρτυρες. Δεν μπορούμε να είμαστε μια ανάλγητη κοινωνία. Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μιλήσει με τις αρχές και τις οικογένειες.Του 15χρονου του είχε ανατεθεί το πόστο των VIP, που συμπεριλαμβάνονταν και ο Κυρ. Μητσιοτάκης!

Αναλυτικά αναφέρει:

«Σήμερα επικοινώνησα με την μητέρα του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ πριν λίγες εβδομάδες.

Το παιδί αυτό είχε δουλέψει για σχεδόν 20 ώρες στο σέρβις και μάλιστα του είχε ανατεθεί το πόστο των VIP καλεσμένων (με το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα).

Αυτήν τη στιγμή οι οικογένειες δεν μπορούν να βρουν μάρτυρες ούτε για τις συνθήκες και ώρες εργασίας, ούτε για το τροχαίο δυστύχημα, αν και αρχικά είχαν προσφερθεί μερικοί.

Κάνουν έκκληση να βρεθούν μάρτυρες να μιλήσουν.

Δεν μπορούμε να είμαστε μια ανάλγητη κοινωνία. Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μιλήσει με τις αρχές και τις οικογένειες.

Τους οφείλουμε δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: