ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Αδειάζουν τα βοθρολύματα στη θάλασσα του Porto Rio

 

 

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο γνωστός ευαισθητοποιημένος Πατρινός πολίτης Ανδρέας Αποσκίτης, είναι αδιάψευστος μάρτυρας!

Επιστροφή στην εποχή της χαβούζας βιώνουν στην παραλία του τουριστικού θερέτρου του Ρίου. Οι βόθροι που ακόμη υφίστανται, μεγαλοπρεπώς, εκκενώνονται στην θάλασσα, εκεί που κάνουν το μπάνιο τους οι λουόμενοι. 

Κι αναρωτούνται οι ανυποψίαστοι χωρίς να έχουν δει τα όσα εκτυλίσσονται μέρα, στη... ζούλα από τα δημόσια βλέμματα: «Ποιος βρωμοκαπετάνιος έριξε τις βρωμιές του στη θάλασσα;». 

Φυσικά αδίκως κολάζουν άτομα που δεν ευθύνονται καθώς η πλειάδα των βόθρων αφορά αντίστοιχα νοικοκυριά που καλούν και πληρώνουν τον... αχόρταγο κάθε τόσο να αδειάσει τον βόθρο τους. Αλλά τι γίνεται μετά; 

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο γνωστός ευαισθητοποιημένος Πατρινός πολίτης Ανδρέας Αποσκίτης, στο blog του «Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται», είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

 Δεν υποστηρίζω ότι αυτή η αθλιότητα είναι καθημερινό φαινόμενο. Αλλά να που λαβαίνει χώρα. 

Να βάλουμε... σκατόμετρο για να γνωρίζουμε το ποσοστό αναισθησίας κάποιων έναντι του λουόμενου πολίτη; Τουλάχιστον οι λουόμενοι να το έχουν υπόψη τους και να μην πλησιάζουνν για μπάνιο σε αυτές τις ακτές. Όλο το Ρίο λειτουργεί με βόθρους.

Κάποτε θα πρέπει και ο Δήμος Πατρεων να εξετάσει το ενδεχόμενο να επεκταθεί και στο Ρίο ο βιολογικός καθαρισμός. Υπάρχει θέση στο δημοτικό σχήμα αρμόδιου αντιδήμαρχου για το Ρίο. Δεν βλέπει αυτά τα χάλια;

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια στο διαδίκτυο για την ρύπανση στο συγκεκριμένο προάστειο:

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: