ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ψέματα και υποκρισία η διαπραγμάτευση Ζούλα με ΕΡΤ

Για «θεσμική εκτροπή» και «παραπλάνηση των εργαζομένων» καταγγέλλει o Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών και Τεχνικών στην ΕΡΤ (ΠΑΣΥΜΗΤΕ) τη Διοίκηση της ΕΡΤ τονίζοντας ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας «έχρησε τον εαυτό του αποκλειστικό διαπραγματευτή της ΣΣΕ με την κυβέρνηση. Μας διαβεβαίωσε ότι διαπραγματεύτηκε και πέτυχε το καλύτερο για όλους μας. Όμως οι ανακοινώσεις του δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού τα σωματεία αποκλείστηκαν από τη συζήτηση και οι προτάσεις μας δεν μεταφέρθηκαν στο υπουργείο».

«Ο κ. Ζούλας ονομάζει διαπραγμάτευση τη συζήτηση του με τα υπουργεία και θεωρεί ότι η διαδικασία εκκινεί και ολοκληρώνεται όποτε θέλει αυτός» υπογραμμίζουν οι τεχνικοί της ΕΡΤ επισημαίνοντας ότι οι διαπραγματεύσεις για ΣΣΕ καθυστέρησαν τρεις μήνες με ευθύνη του Κ. Ζούλα τον οποίο καταγγέλλουν ότι «θεωρεί ότι η ΣΣΕ συνάπτεται με όρους που θέτει η πλευρά των εργοδοτών και όχι με όρους που συμφωνούνται στη διαπραγμάτευση των εργαζομένων με τη διοίκηση με αμοιβαία εμπιστοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: