ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Αμφισβητούν δημοσίευμα του BBC και βρίσκονται στα μαχαίρια


Για τον θάνατο 43 μεταναστών που αποδίδεται στο ελληνικό Λιμενικό, δια της μεθόδου των παράνομων επαναπροωθήσεων, «pushbacks»

Στα μαχαίρια βρίσκεται η κυβέρνηση αναφορικά με το δημοσίευμα του BBC το οποίο αποτελεί ακόμη μία περίπτωση διασυρμού της Ελλάδας αναφορικά με τη διαχείριση του προσφυγικού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα απαντώντας στο δημοσίευμα του βρετανικού μέσου σύμφωνα με το οποίο η ευθύνη για τον θάνατο 43 μεταναστών αποδίδεται στο ελληνικό λιμενικό, δια της μεθόδου των παράνομων επαναπροωθήσεων, «pushbacks», κυβερνητικές πηγές έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν τις διαδικασίες επαλήθευσης και διασταύρωσης των γεγονότων από το BBC.

Ειδικότερα, πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «αναφορές, δηλώσεις ή “μαρτυρίες” που έχουν ληφθεί εκτός του πλαισίου των ανωτέρω θεσμικών διαδικασιών, στερούνται της αναγκαίας αμεροληψίας και των εγγυήσεων των επίσημων διαδικασιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: