ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Περίεργα σενάρια συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-Νέας Αριστεράς

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψάχνει «δεξί» χέρι στο Μέγαρο Μαξίμου και την ίδια ώρα κάποιοι αναμοχλεύουν περίεργα σενάρια για τον χώρο της αντιπολίτευσης με στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται σε σημερινό κύριο άρθρο στην καθημερινή εφημερίδα , προκείμενη στον χώρο της Αριστεράς!

Στο άρθρο της εφημερίδας ακόμη αναφέρεται: 

«Ο πρωθυπουργός δεν βρίσκει κανέναν λόγο να αλλάξει πολιτική σε ό,τι αφορά την οικονομία, το κοινωνικό κράτος ή το Κράτος Δικαίου. Βρίσκει, όπως και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνης Γεωργιάδης, ότι κάποιοι ψηφοφόροι ενοχλήθηκαν για τον… γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Βολεύει τον κύριο Μητσοτάκη αυτή η εξήγηση για να μην παραδεχτεί τις βασικές αιτίες υποχώρησης της δύναμης της παράταξης του. Έτσι (νομίζει πως) δεν έχει λόγο να προχωρήσει σε αλλαγή πολιτικής.

»Σε κάθε περίπτωση, με τον τρόπο αυτό φαίνεται ότι ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του αδιαφορούν για το μήνυμα των ψηφοφόρων τους. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν κατάλαβαν. Κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται ποια είναι τα προβλήματα. Άλλωστε είναι αυτοί που τα δημιούργησαν με την πολιτική τους.

»Ταυτόχρονα όμως κάποιοι εξυφαίνουν και πάλι σενάρια για τη διαμόρφωση περίεργων ισορροπιών στον χώρο της αντιπολίτευσης. Τα περίεργα κόλπα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί κοινοβουλευτικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-Νέας Αριστεράς, τα οποία διαψεύδουν και τα δύο κόμματα (εντονότερα η Νέα Αριστερά), δείχνουν ότι υπάρχουν παράγοντες που επιδιώκουν να μειωθεί η επιρροή της αντιπολίτευσης. 

»Στόχος, να μην υπάρξουν πρωτοβουλίες από την αξιωματική αντιπολίτευση. Κάποιοι παράγοντες επιδιώκουν να δημιουργηθεί και πάλι ένα αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Το αν θα ευνοηθεί πρωτίστως η παράταξη του κύριου Μητσοτάκη δεν τους ανησυχεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: