ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει

 Στ. Κασσελάκης: Σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει



Ο Στ. Κασσελάκης απαντά στις υφέρπουσες πληροφορίες που διακινούνται από διάφορα κέντρα, δυσαρεστημενα από την ισχύ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές

Ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στις υφέρπουσες πληροφορίες που διακινούνται από διάφορα κέντρα, δυσαρεστημενα από την ισχύ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές σε σχέση με την κατρακύλα της Νέας Αριστεράς στο 2,4% και στην  επιμονή της να κατακρατεί τις 11 έδρες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς χρήση στο μέλλον δημιουργίας μορφώματος που θα τρο ελέγχουν! 

Σε ανέρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα  ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει αναλυτικά τα παρακάτω:

«Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή.

Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας.

Αλλά όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: