ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Η δικογραφία των Τεμπών στη Βουλή κατά Καραμανλή-Παπαδόπουλου


Η δικογραφία που είχε πάει στη Βουλή, με αίτημα της Εξεταστικής
ήταν «λειψή» καθώς δεν περιελάμβανε καταθέσεις κατηγορουμένων και υπόπτων!

Στη Βουλή διαβιβάστηκε νέα δικογραφία για το έγκλημα των Τεμπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από ένδικα μέσα που κίνησαν από κοινού γονείς και σύντροφος θύματος κατά των πρώην υπουργών, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα και του Μιχάλη Παπαδόπουλου, για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα, η μήνυση στρέφεται κατά των σταθμάρχη Λάρισας και «κατά παντός τρίτου αρμοδίου τυχόν υπευθύνου γ.γ. Μεταφορών, προϊσταμένου ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος προκύπτει ότι όφειλε από τις περιστάσεις και τον νόμο να διασφαλίσει την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των σιδηροδρομικών συρμών και να μεριμνήσει για τον εξοπλισμό του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το σύστημα τηλεδιοίκησης, την ύπαρξη δεύτερου σταθμάρχη καθώς και άλλο πρόσφορο μέσο ή τρόπο το οποίο θα απέτρεπε το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα».

Παράλληλα, σύμφωνα με το documentonews.gr, στρέφεται κατά «παντός αρμοδίου για έκθεση σε κίνδυνο ζωής, την ελλιπή συντήρηση των συρμών και των καθισμάτων των συρμών και κάθε άλλη πράξη προκύψει από την εισαγγελική έρευνα».

Υπενθυμίζεται ότι έχουν διαβιβαστεί και άλλες δικογραφίες στη Βουλή για το έγκλημα στα Τέμπη, τόσο κατά του Κ. Καραμανλή,  όσο και κατά των υπευθύνων υπουργών για το μπάζωμα. Ωστόσο η κυρία δικογραφία δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα λόγω του ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα. Η δικογραφία που είχε πάει στη Βουλή  τέλη Φεβρουαρίου, με αίτημα της εξεταστικής και όχι με εφαρμογή του άρθρου 86, ήταν «λειψή» καθώς δεν περιελάμβανε καταθέσεις κατηγορουμένων και υπόπτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: