ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ο Χάρης Μαμουλάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ηρακλείου

 

Και τον Περιφερειάρχη Κρήτης για τη δανειακή σύμβαση που δεσμεύει το «Νίκος Καζαντζάκης»

«Ο χώρος του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» αποτελεί το καλύτερο ακίνητο που διαθέτει η χώρα και για το οποίο θα πρέπει να χαραχθεί η στρατηγική και η χωροταξία για την επόμενη ημέρα με το Δήμο Ηρακλείου παρόντα».

 Ο Χάρης Μαμουλάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης για τη δανειακή σύμβαση που δεσμεύει το «Νίκος Καζαντζάκης»

Με τον Δήμαρχο Ηρακλείου
Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχε την Παρασκευή 21/6 ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης παρέδωσε σε Δήμαρχο και Περιφερειάρχη την δανειακή σύμβαση μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, που πέτυχε να πάρει έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια αλλεπάλληλων Κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων. Η σύμβαση, προβλέπει την χρηματοδότηση του νέου αεροδρομίου Καστελίου, δεσμεύοντας την έκταση του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» και συναρτώντας τις εκταμιεύσεις με την πορεία των ενεργειών αξιοποίησής της έκτασης.

«Ο χώρος του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» είναι εξαιρετικής σημασίας, αποτελεί το καλύτερο ακίνητο που διαθέτει η χώρα και το Ηράκλειο και για το οποίο θα πρέπει να χαραχθεί η στρατηγική και η χωροταξία για την επόμενη ημέρα με το Δήμο Ηρακλείου παρόντα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Θεωρώ ότι ο Δήμος Ηρακλείου και ως κύριος και έχων έννομο συμφέρον οφείλει να είναι παρόν στις εξελίξεις. Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα στάση είναι στη σωστή κατεύθυνση και πρέπει να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την παρέμβαση αυτή. Δεν μπορεί να σχεδιάζεται το μέλλον μιας τόσο μεγάλης και σημαντικής περιοχής χωρίς τον Δήμο Ηρακλείου. Δεν μπορεί να σχεδιάζουν το μέλλον της πόλης χωρίς την ίδια την πόλη. Το ζήτημα για εμάς είναι να μην έχουμε μια περίκλειστη πόλη, θέλουμε μια συνολική ανάπλαση, βεβαίως και με επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά με το Δήμο Ηρακλείου να χαράσσει την πολιτική γύρω από την αξιοποίηση και την χωροταξία και ρυμοτομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: