ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Πατέρας Κυριακής για Λύτρα: Πού είναι ο Άρειος Πάγος;

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 

Την κόρη μου την ξέχασαν γιατί είναι νεκρή.- Οργή από τον Θανάση Γρίβα.– Καταγγέλλει ότι ακόμα και σήμερα η αστυνομία δεν κάνει αυτά που πρέπει για τη γυναικοκτονία της κόρης του!

 
Σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο διενεργείται η διερεύνηση της γυναικοκτονίας της Κυριακής μπροστά στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και ειδικά σε ό,τι αφορά στις μεγάλες ευθύνες της αστυνομίας, κάνει ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας.
 
Ο Θανάσης Γρίβας, με αφορμή την άσκηση κακουργηματικής δίωξης κατά του Απόστολου Λύτρα, συνηγόρου υπεράσπισης του γυναικοκτόνου της Κυριακής, για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, ανέφερε ότι: 
 
«όπως ο πελάτης του έτσι και ο Απόστολος Λύτρας “δολοφόνησε” τη σύζυγό του όπως και τις τρεις κόρες του και την πρώην σύζυγό του. Απλώς δεν είχε το όπλο μαζί του. Δολοφόνησε πέντε γυναίκες με το πτυχίο. Και στον δολοφόνο της κόρης μου προσπαθεί να “περάσει” το ακαταλόγιστο».
 
 Ο πατέρας της Κυριακής μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι χαίρεται που η αστυνομία έπραξε ό,τι έπρεπε στην περίπτωση της συζύγου του Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, «ενώ δεν έπραξε τίποτα στην περίπτωση του παιδιού μου».
Ο Θανάσης Γρίβας και η δικηγόρος Ελένη Τζούλη, αναρωτήθηκαν «πού είναι ο Άρειος Πάγος» στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της ΚυριακήςΜάλιστα, όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας Γρίβα «κατήγγειλα εγγράφως γιατί πάλι εν κρυπτώ διαβίβασαν τη δικογραφία χωρίς η οικογένεια να έχει λάβει γνώση».

Παράλληλα επεσήμαναν ότι ακόμα και σήμερα σχεδόν τρεις μήνες από την άγρια γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων δεν έχει παραδοθεί η πραγματογνωμοσύνη των ψυχιάτρων για τον δράστη.  

«Πού είναι ο Άρειος Πάγος; Την Κυριακή που είναι νεκρή την ξέχασαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: