ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ο μεγαλοδικηγόρος Κούγιας θίγεται διότι δεν είναι... παπάρας

 


Και κατά συνέπεια δεν λέει παπαριές με τον συνεργάτη του, γι αυτό προσφεύγει στη Δικαιοσύνη  κατά της κας Πολυζωγοπούλου. Τα... βλήματα πήραν και τον Γ. Λιάγκα!

Σε μήνυση και αγωγή κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της 37χρονης δικηγόρου που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή, προχωρεί ο Αλ. Κούγιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Κούγια, υποστηρίζεται ότι ο ποινικολόγος πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για το περιεχόμενο μηνυμάτων που αντάλλαξε η Σ. Πολυζωγοπούλου με συνεργάτη του Απ. Λύτρα.  Το μήνυμα αυτό έχει το εξής περιεχόμενο: “πες του να ηρεμήσει γιατί έμαθα ότι μιλάει με τον Κούγια και λένε παπαριές”» αναφέρεται.

Σύμφωνα με το γραφείο Κούγια, «το συγκεκριμένο μήνυμα θίγει την τιμή και την υπόληψη του κου Αλεξίου Κούγια τόσο ως ανθρώπου, όσο και ως Δικηγόρου και το περιεχόμενο του είναι παντελώς ψευδές και συκοφαντικό».  Γιαυτό προσφεύγει ο Κούγιας.

Ακόμη εξετάζει εάν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, να προσφύγει ο κ. Κούγιας κατά του Γεωργίου Λιάγκα ενώπιον των ποινικών και πολιτικών Δικαστηρίων» για αναφορές του στηνν υπόθεση στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αποστολής του. σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: