ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Χ. Γιαννούλης: Να αναλάβουμε πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου



«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αρκεστεί μόνο σε έναν ανασχηματισμό για να λύσει τα προβλήματα. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής γεγονός που δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα»


«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμέναμε αλλά δεν είναι ένα αποτέλεσμα για να αρχίσει ένας νέος κύκλος εσωστρέφειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να συγκροτηθεί ένα προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη». Αυτό τόνισε στο Action24, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αρκεστεί μόνο σε έναν ανασχηματισμό για να λύσει τα προβλήματα. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής γεγονός που δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Στην προεκλογική περίοδο καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι πολίτες.

Η στροφή προς την ακροδεξιά είναι η μεγάλη απειλή για την Ευρώπη»,

Χρήστος Γιαννούλης: Να αναλάβουμε πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: