ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ο επικοινωνιολόγος Άρης Σπηλιωτόπουλος για τη ΝΔ

«Μεγάλη ηττημένη των Ευρωεκλογών είναι η ΝΔ, συγκέντρωσε σε απόλυτο αριθμό ψήφων τους λιγότερους ψήφους από ποτέ σε οποιαδήποτε εκλογική μάχη στα 50 χρόνια της πολιτικής της ιστορίας, ενώ η δύναμή της είναι 5 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερα από τον πήχη του 33% (επίδοση των προηγούμενων ευρωεκλογών) που έβαλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αν δούμε ότι συγκέντρωσε 28%, μια πανωλεθρία, από το 40% των πολιτών που πήγε να ψηφίσει, μιλάμε για 12% του πραγματικού εκλογικού σώματος ... με ό,τι αυτό σημαίνει για την πολιτική νομιμοποίηση», τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και την Κατερίνα Ακριβοπούλου ο επικοινωνιολόγος και πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε επίσης ότι αυτή η κάλπη είχε πολλά μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις.

«Υπάρχει μήνυμα από την συντριπτική πλειοψηφία Ελλήνων και Ελληνίδων, που με την αποχή τους έδειξαν ότι έχουν κουραστεί και δεν έχουν το ίδιο ενδιαφέρον συμμετοχής στα κοινά. Άρα, αν η Πολιτεία και το οργανωμένο πολιτικό σύστημα δεν κάνει συστημική και συστηματική οργανωμένη καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, για τις συνέπειες της αποχής και του "μένω στον καναπέ", τότε δυστυχώς η Δημοκρατία θα κατρακυλά και θα μετουσιώνεται σε άλλα, πιο επικίνδυνα μορφώματα».

«Πρέπει να το δει κανείς αναλογικά με την άνοδο της Ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη. Ήδη στη Γαλλία ο Μακρόν αντιμετώπισε πρόβλημα και οδηγείται σε πρόωρες εκλογές. Στη Γερμανία η Ακροδεξιά πήρε τη θέση του Σολτς και των Σοσιαλδημοκρατών. Στην Ιταλία επικράτησε η Μελόνι. Τα ίδια σε Αυστρία, Ολλανδία και άλλες χώρες».

«Στην Ελλάδα, μεγάλη κερδισμένη είναι η Ακροδεξιά. Αν αθροίσουμε τα ποσοστά όλων αυτών των μορφωμάτων δεξιότερα της ΝΔ, θα δούμε ένα 18%, σημαντική εκλογική δύναμη, πολύ περισσότερη και μεγαλύτερη από το σύνολο της Ακροδεξιάς στις προηγούμενες εθνικές εκλογές και από τις προηγούμενες ευρωεκλογές».

105,5 Sto Kokkino
Άρης Σπηλιωτόπουλος - 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 11-06-2024 

Δεν υπάρχουν σχόλια: