ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Κάλεσμα σε δικηγόρους από τον Στέφανο Κασσελάκη

Στ. Κασσελάκης: Ήρθε η ώρα να καταδικαστεί ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες - Το κάλεσμα σε δικηγόρους

 


«Ήρθε η ώρα να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες»  έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα! Ένταλμα σύλληψης για τον Αποστ. Λύτρα, που παραδόθηκε στο Αστυν. Τμήμα

 

Σε ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Απέναντι στην Ακροδεξιά ρητορική μίσους, δε γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς.

Ευχαριστώ όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα.

Ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη. Ήρθε η ώρα αυτός που συνδέει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με τη λέξη «χούντα» να πάρει την απάντησή του. Δεν είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι ανάγκη της κοινωνίας να κερδίσει η ελπίδα ενός συμπεριληπτικού κόσμου απέναντι στη μισαλλοδοξία.

Καλώ τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά, να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς μου λογαριασμούς ή στο proedros@syriza.gr και ΜΑΖΙ να πάμε στη Δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος.

Όποια αποζημίωση κερδίσουμε, θα τη δωρίσω σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών - μιας και ο «ανδρισμός» του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση.

ΥΓ: Οι βουλευτές μας επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίηση του πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου».​

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος Αλ. Κούγιας με το γνωστό ακροδεξιό λεξιλόγιό του, με τις νέες χυδαίες δηλώσεις του, μετά την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Α.Π., φαίνεται να ξεπερνά τον εαυτό του χαρακτηρίζοντας «χούντα» τα ομόφυλα ζευγάρια και αναφέροντας σε γραπτή δήλωσή του, ότι:

«Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για το γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων».

 

 Ένταλμα σύλληψης για τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα

Στο μεταξύ, ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα έβγαλαν οι δικαστικές αρχές μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο ποινικολόγος με τη σύλληψή του θα οδηγηθεί στη φυλακή. Στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ήδη, ο Απόστολος Λύτρας μετά και την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση που ζητήθηκε από το θύμα του ξυλοδαρμού μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού από την ανακρίτρια, έγινε δεκτή καθώς το βράδυ της Τρίτης υπήρξε σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές συγγενείς του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι του στον Γέρακα και απειλές σε βάρος της συζύγου του, η οποία διαμένει εκεί μετά την άγρια κακοποίηση της.

Στο μεταξύ, για την Πέμπτη 27 Ιουνίου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί η πρώην σύζυγος του  Απόστολου Λύτρα.

Η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον γνωστό δικηγόρο.

Οι κατηγορίες απορρέουν από το γεγονός ότι το βράδυ της Τρίτης πήγε στο σπίτι που διαμένει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα στον Γέρακα με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button.

Η πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου  συζύγου του Απόστολου Λύτρα που έπεσε από τον ίδιο θύμα άγριου ξυλοδαρμού, υποστήριξε ότι η μηνύτρια είναι βαριά τραυματισμένη, εξετάστηκε και της δόθηκε η σύσταση να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι την ανάρρωση της και την επανεξέταση. Έτσι, δεν μπορεί να παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: