ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Άρχισαν οι καλοκαιρινές πυρκαγιές και ζήτω που καήκαμε!

Πυροσβέστης επιχειρεί στη φωτιά στη Βάρης Κορωπίου

Ζημιές σε βιομηχανίερς και διάσπαρτες κατοικίες έχει προκαλέσει η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση επί της Λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου, πλησίον της Σχολής Ευελπίδων, με ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά παρουσιάζει μειωμένη ένταση και οι δυνάμεις που επιχειρούν έχουν ενισχυθεί περαιτέρω. Αυτή την ώρα επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 28 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα.

Πληροφορίες αναφέρουν παράλληλα ότι δύο άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο, με δύσπνοια, λόγω εισπνοής καπνού.

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, η φωτιά μπήκε σε αυλές σπιτιών και στον περιβάλλοντα χώρο επιχειρήσεων με το μέγεθος των ζημιών να μην είναι ακόμη γνωστό, ο απολογισμός του οποίου ωστόσο θα γίνει αφότου ολοκληρωθεί το έργο της κατάσβεσης.

Την ίδια ώρα, η ΕΡΤ αναφέρει ότι πλέον δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο αλλά πολλά μικρότερα, με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή να συντηρούν  τη φωτιά. 

Σημειώνεται ότι στην περιοχή ήχησαν νωρίτερα τρία 112, όπου ενημερώνουν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή Λαμπρικά και να κατευθυνθούν προς την Λεωφόρο Αγίας Μαρίνας καθώς επίσης και από την περιοχή ή Κίτσι να εκκενώσουν προς Βάρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: