ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ήρθε για να μείνει, ένα χρόνο μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

 

«Το χθεσινό αποτέλεσμα, έφερε  και πάλι, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη θέση του δεύτερου μεγάλου κόμματος, με τα ποσοστά που είχε στις εθνικές εκλογές δίνοντας καίριο χτύπημα στο στυγνό καθεστώς Μητσοτάκη, και το έριξε από το θρόνο του 41% στο 27,9%...»

 

«Από την ανάδειξή του σε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και εν συνεχεία, μέσω του Συνεδρίου, από την εκκαθάριση του κόμματος από τη ΦΡΑΞΙΑ, που αντέδρασε λυσσαλέα, γιατί είχε την εξουσία και τις υπόγειες συμφωνίες...στα χέρια της, ο Στέφ. Κασσελάκης ήρθε για να μείνει.

Το χθεσινό αποτέλεσμα, έφερε επίσημα, και πάλι, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη θέση του δεύτερου μεγάλου κόμματος, με τα ποσοστά που είχε στις εθνικές εκλογές (αν συνυπολογιστούν και όσοι έφυγαν), καταφέρνοντας να δώσει και ένα ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στο στυγνό καθεστώς Μητσοτάκη, και να το ρίξει από το θρόνο του 41% στο 27,9%...».

Αναπαράγω από την προσωπική σελίδα στο facebook του Χαλαστρα Βαγγελη την ανάρτηση του Kostas Simenos, που αναφέρεται στην προσωπικότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη και στην συμβολή του στην διατήρηση των ποσοστών του, που τον κατέστησε και πάλι αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας μας και μάλιστα σε ένα ευρωπαϊκό τοπίο, που κυριαρχεί η ακροδεξιά, οδηγώντας μεγάλα κόμματα της ευθρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας στην κατάρρευση:  

«ΝΑΙ, ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ...

Ένα χρόνο μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την "προετοιμασμένη" διαδοχή του Τσίπρα από τους υπονομευτές του, την επικείμενη διάλυση του κόμματος και την αποστασία, η αιφνιδιαστική ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Στέφανου Κασσελάκη έφερε τα πάνω- κάτω.

Η κατήφεια έγινε αναλαμπή στη στάχτη κι ενθουσιασμός!

Η κάθετη πτώση του κόμματος σταμάτησε, και άρχισε η σταθεροποίηση, και η σταδιακή άνοδος, περνώντας από ΔΥΟ πρώτες αναγκαστικές ΦΑΣΕΙΣ.

Από την ανάδειξή του σε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και εν συνεχεία, μέσω του Συνεδρίου, από την εκκαθάριση του κόμματος από τη ΦΡΑΞΙΑ, που αντέδρασε λυσσαλέα, γιατί είχε την εξουσία και τις υπόγειες συμφωνίες...στα χέρια της.

Το χθεσινό αποτέλεσμα, έφερε επίσημα, και πάλι, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη θέση του δεύτερου μεγάλου κόμματος, με τα ποσοστά που είχε στις εθνικές εκλογές (αν συνυπολογιστούν και όσοι έφυγαν), καταφέρνοντας να δώσει και ένα ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στο στυγνό καθεστώς Μητσοτάκη, και να το ρίξει από το θρόνο του 41% στο 27,9%...

Ταυτόχρονα ΕΞΕΘΕΣΕ οριστικά τη φράξια με τις κλεμμένες έδρες, που έμεινε στο 2,5%... Τη συνομωσία πολλοί αγάπησαν, τους συνωμότες κανείς...

Θα μπορούσε να ήταν πιο θετικό ακόμη το αποτέλεσμα? Ναι, θα μπορούσε, αν δεν γίνονταν κάποια λάθη απειρίας και νοοτροπίας, που θα αναφερθώ πιο κάτω.

Ο Κασσελάκης διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα που κάνουν ηγέτη έναν νέο πολιτικό. Είναι αυτοδημιούργητος, με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, άριστες σπουδές, επιχειρηματική επιτυχία με σημαντικά κέρδη (κι όχι κρατικοδίαιτος...), με προσωπικό χάρισμα επικοινωνίας, ενσυναίσθηση, γοητεία και λόγο δημοκρατικό, κατανοητό και άμεσο, χωρίς θεωρητικές ασυναρτησίες. Γι' αυτό και πέτυχε να κερδίσει αμέσως την πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και μεγάλου μέρους του Ελληνικού λαού.

ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ και καθοριστική, του "ΣΤΕΦΑΝΕ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ" μέσω του τακτικού ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Κυρίως, αλλάζοντας τις "Σοβιετικές" δομές που κρατάνε ακόμα στο κόμμα τη μυρωδιά της "καμαρίλας". Τουλάχιστον τυπικά, αλλά και στο μυαλό μερικών που απέμειναν...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ κατάντησε να είναι αυτό που εξυπηρετεί μια κάστα βολεμένων μέσα στις παλιές δομές. κι όχι τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την ευημερία του λαού, και του κάθε πολίτη ατομικά. Μετά, θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τη διακυβέρνηση της χώρας.

ΑΛΛΑ, υπό ΜΙΑ προϋπόθεση!

Η ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ θα πρέπει να είναι η φάση όπου θα κυριαρχήσει καθαρά η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, και ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ...

Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, και δεν μπορεί να αλλάξει η κουλτούρα που διέπει την πολιτική και την δημόσια εικόνα του πολιτικού ηγέτη,, ακολουθώντας άλλα πρότυπα...

ΟΛΑ ΤΑ παραλειπόμενα...της προσωπικότητας του Κασσελάκη ξεκαθάρισαν.

Ο Στέφανος είχε το θάρρος και κατέθεσε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον εαυτό του, και μπράβο του.

Τα προσωπικά θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΦΩΤΙΣΤΗΚΑΝ, και δεν χρειάζεται καμία άλλη υπογράμμιση πλέον. Ούτε ανάμιξη της ιδιωτικής με την πολιτική ζωή, διότι χάνονται τα όρια, και η ΥΠΕΡ-ΕΚΘΕΣΗ λειτουργεί αρνητικά, χωρίς κανένα λόγο.

Επειδή έκανε την αυτοκριτική του στη Θεσσαλονίκη, και μπράβο, ας δει και αυτή την πτυχή. Ίσως κάποιοι διαφωνήσουν, αλλά το αντίθετο θα μου έκανε εντύπωση.

Η προσωπική ζωή είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του κάθε ανθρώπου, και του πολιτικού φυσικά, αλλά ο πολίτης, που ζει με τις αγωνίες του, δεν ψηφίζει κανένα ζευγάρι, (είτε ετερόφυλο, είτε ομοφυλόφιλο) αλλά ΕΝΑΝ πολιτικό και μόνο, που εμπιστεύεται για να του κάνει τη ζωή καλύτερη.

Η προσωπική ζωή, είναι ένα άλλο κεφάλαιο ξεχωριστό, ανθρώπινο, κοινωνικό, ευαίσθητο, αλλά όχι πολιτικό. Είναι για άλλους χώρους, και άλλες ώρες. Δεν ενδιαφέρει κανέναν, εκτός από αυτούς που ασχολούνται με τις κλειδαρότρυπες.

Η ζωή με το σύντροφό του είναι εντελώς δική του υπόθεση, και δεν αφορά κανέναν.

Η πολιτική, όμως, είναι υπόθεση της ζωής όλων, και ο πολιτικός ηγέτης ψηφίζεται για να κυβερνήσει,

Στην Ευρώπη δεν ήταν ποτέ προαπαιτούμενο η έκθεση της ιδιωτικής ζωής.

ΚΙ άλλωστε, όπως έχουμε δει, υπάρχει πολύ προτεσταντική υποκρισία στην εικόνα που επιδεικνύουν οι πολιτικοί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, γι' αυτό και αλληλοκατασκοπεύονται για παλιά και νέα σκάνδαλα.

Μετά από όσα ομολόγησε ανοιχτά για τη ζωή του, αν ήμουν στη θέση του Κασσελάκη, θα ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ οποιονδήποτε δημοσιογράφο θα ρωτούσε κουτσομπολίστικα για την προσωπική μου ζωή. Θα έλεγα, ότι "η προσωπική μου ζωή, που δεν ΕΚΡΥΨΑ, δεν αφορά κανέναν άνθρωπο που σήμερα αγωνιά για την επιβίωσή του, και γι' αυτό θα μιλήσω"...

Και φυσικά, δε θα το προκαλούσα ο ίδιος. Τόσο απλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: