ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Πολιτική φτωχοποίησης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 
«Η αίσθηση ήταν γνωστή εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τώρα όμως το δείχνουν ακριβώς και οι αριθμοί», αναφέρει το κεντρικό άρθρο της , εφημερίδας της Αριστεράς! «Το μεγάλο μέρος της κοινωνίας φτωχοποιείται εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη». 
 
»Η Ελλάδα έχει τους χαμηλότερους μισθούς, είναι πρώτη στην ακρίβεια και το αποτέλεσμα φαίνεται και στην κατανάλωση. Η Ελλάδα έχει πλέον και τη χαμηλότερη κατανάλωση στην Ευρώπη, πρωτίστως στα τρόφιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης.
 
»Όλες οι επίσημες έρευνες, όλες οι επιστημονικές μετρήσεις οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα. Η Ελλάδα φτωχοποιείται ραγδαία τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 
 
»Η εικόνα που έχει πετύχει όλα τα προηγούμενα χρόνια να διαμορφώσει για τον εαυτό της η σημερινή κυβέρνηση είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτη. Δεν αποτελεί όμως την αλήθεια, παρά το γεγονός ότι λόγω της πανδημίας μοίρασε 55 δισ. ευρώ. 
 
»Αν και δυσανάλογα μοιρασμένο (πολλά στους λίγους, από λίγα σε πολλούς), το χρήμα που βρέθηκε στην αγορά, εκτός από την κάλυψη αναγκών, δημιούργησε μεγάλες ελπίδες. 
 
»Συγχρόνως όμως η κυβέρνηση εφάρμοζε και εφαρμόζει πολιτική που προκαλεί φτωχοποίηση. Το ζεστό χρήμα σε λίγους έδωσε τη δυνατότητα αφαίμαξης των ασθενέστερων επιχειρήσεων. Η αγορά κυριαρχείται από λίγες ισχυρές αλυσίδες. 
 
»Όλο αυτό στηρίζεται ταυτόχρονα στον φθηνό μισθό. Η δε ακρίβεια έγινε αισχροκέρδεια εξαιτίας της συνειδητής επιλογής της κυβέρνησης να ενισχύσει τους ισχυρότερους».
 
Και καταλήγει με τα παρακάτω:
 
«Και οι υπηρεσίες του κράτους έχουν εκχωρηθεί στον ιδιωτικό τομέα.Το αποτέλεσμα το ζούμε καθημερινά. Απλώς τώρα το δείχνουν και οι αριθμοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: