ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα κατά Κούγια

 Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κού...

 

Και ο μεγαλοδικηγόρος Απόστ. Λύτρας φιλοξενείται από σήμερα στην... στενή του Κορυδαλλού! - Ο Κασσελάκης κάνει... τζιζ σε όσους τον ακουμπάνε!

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα σε βάρος του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για τις ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις του ποινικολόγου σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, που κάνει... τζιζ σε όσους τον ακουμπάνε, άσκησε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ζήσης Κωνσταντίνου.

Ο Ζήσης Κωνσταντίνου, όρισε ήδη εισηγητή για την υπόθεση και στάλθηκε κλήση στον Αλέξη Κούγια, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα - και στην συνέχεια να εκδοθεί η πειθαρχική απόφαση

Η έρευνα ξεκινά μετά τις δηλώσεις του κ. Κούγια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια θα εκδοθεί η πειθαρχική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, έχει παραγγείλει στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, να ερευνηθεί αν οι επίμαχες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο και ειδικά ως προς την κατεύθυνση προσβολής προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις.

 

Ο Λύτρας φιλοξενείται στην... στενή του Κορυδαλλού 

Στην αποκαλούμενη... στενή ή  VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, για λόγους ασφαλείας, οδηγήθηκε σήμερα ο Απ. Λύτρας, καθώς νωρίτερα εκτελέστηκε το σχετικό ένταλμα και προφυλακίστηκε.

Ο Απόστολος Λύτρας, μετά τις χθεσινές εξελίξεις και την έκδοση εντάλματος σύλληψης από την ανακρίτρια, καθώς έκρινε ότι παραβιάστηκαν οι όροι της μη προφυλάκισης, οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια για την εκτέλεση του εντάλματος και ακολούθως μεταφέρθηκε με περιπολικό στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Πρόκειται για την πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού στην οποία κρατήθηκαν για κάποια διαστήματα ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος παλαιότερα και άλλοι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: