ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Χρ. Γιαννούλης: Πληγωμένη η Δημοκρατία από το μεγάλο ποσοστό της αποχής

 

«Οι πολίτες θέλουν αυτά που συζητάμε στη δημόσια σφαίρα να αφορούν τη ζωή τους. Να αφορούν τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητάς τους»


«Για το τεράστιο ποσοστό αποχής οι ευθύνες βαραίνουν πρωτίστως τα πολιτικά κόμματα αλλά και τα ΜΜΕ για τον τρόπο που οργανώνουν τη δημόσια συζήτηση. Οι πολίτες θέλουν αυτά που συζητάμε στη δημόσια σφαίρα να αφορούν τη ζωή τους. Να αφορούν τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητάς τους». Αυτό τόνισε στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης.

«Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέδειξε όλα τα μείζονος σημασίας ζητήματα και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομία, την ακρίβεια, το πρόβλημα της στέγης.

Ο μονομέτωπος αγώνας ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μονόδρομος για τον κατακερματισμένο χώρο της προοδευτικής παράταξης.

Η έκφραση των πολιτών με τη ψήφο τους, είναι η καλύτερη απάντηση στην εκτίμηση που μπορεί να έχεις για τον πολιτικό σου χώρο. Το 2,4% της Νέας Αριστεράς δεν αντιστοιχίζεται με τις 11 έδρες στη Βουλή» 

Χρ. Γιαννούλης: Πληγωμένη η Δημοκρατία από το μεγάλο ποσοστό της αποχής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: