ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

 Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

Ο ισχυρός άνδρας της Microsoft προαναγγέλλει ότι το βιβλίο θα περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές των παιδικών και εφηβικών του χρόνων

Το πέμπτο βιβλίο του δισεκατομμυριούχου συνιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025 και ο Γκέιτς προαναγγέλλει ότι σε αυτό θα μιλά για το «ταξίδι» της ζωής του, αποκαλύπτοντας πτυχές της που μέχρι σήμερα παραμένουν στο σκοτάδι.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Είμαι δημόσιο πρόσωπο από τα είκοσί μου χρόνια, αλλά μεγάλο μέρος της ζωής μου πριν από αυτή την ηλικία δεν είναι ευρέως γνωστό. Όλα αυτά τα χρόνια, μ’ έχουν ρωτήσει πολλές φορές για την ανατροφή μου, το Χάρβαρντ και το πώς προχώρησα στη συνίδρυση της εταιρείας. Αυτές οι ερωτήσεις μ’ έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι ο κόσμος ίσως να ενδιαφέρεται για το ταξίδι [της ζωής] μου και για τους παράγοντες που το επηρέασαν».

Ο ισχυρός άνδρας της Microsoft προαναγγέλλει ότι το βιβλίο θα περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές των παιδικών και εφηβικών του χρόνων, όπως το αίσθημα απομόνωσης που τον συνόδευε ως παιδί επειδή ήταν «διαφορετικός» από τα άλλα παιδιά, οι συγκρούσεις του με τους γονείς του, η ξαφνική απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου και η παρ’ ολίγον αποβολή του από το Χάρβαρντ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Allen Lane, που ανήκει στον όμιλο Penguin Press.

diastixo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: