ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Δίωξη για τα βεγγαλικά κατά της προέδρου του Συλλόγου

 


Έδωσε κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο μαθητής παραμένει με εγκαύματα στο Καραμανδάνειο!

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού του, το Σάββατο βράδυ στην Καλλιθέα από άστοχη ενεργοποίηση βεγγαλικών στην γιορτή του Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποιήθηκε σύλληψη της προέδρου του Σχολικού Συλλόγου, ως υπεύθυνης της γιορτής, που διοργανώθηκε, η οποία και έδωσε κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Για δε, το  ποιοι ευθύνονται για τον σοβαρό τραυματισμό του αγοριού και για τους πολλαπλούς κινδύνους που είχε η χρήση αυτών των βεγγαλικών, με τον τρόπο που έγινε, ο πατέρας του τραυματισμένου ανηλίκου τονίζει ότι «θα κινηθούμε νομικά, όχι μόνο για το δικό μου το παιδί, αλλα γιά όλα τα παιδιά. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να μένουνε ατιμώρητα».

Μάλιστα σε ερώτηση  για το αν έχει έρθει κάποιος από το σχολείο, σε επαφή με την οικογένεια τους, ο πατέρας του  λέει: «Είναι εγκληματικά άφαντοι. Οι κατηγορούμενοι δηλώνουν την ενοχή τους με την απουσία τους».

Στο πληροφοριακό δελτίο- ανακοίνωση της Αστυνομίας, για το συμβάν αναφέρονται τα παρακάτω:

«Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

Ειδικότερα, το Σάββατο βράδυ, σε περιοχή της Πάτρας, η κατηγορούμενη με την ιδιότητα Προέδρου Συλλόγου, διοργάνωσε εκδήλωση κατά την οποία πραγματοποίησε ρίψη βεγγαλικών, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 10χρονου παιδιού, που είχε παρευρεθεί, με τους γονείς του, στην εκδήλωση.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της κατηγορούμενης θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ο ανήλικος παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Πάτρας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Τα νέα μαθητικά ήθη έφεραν τραυματισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια: